Decorațiuni fermecătoare și mici făpturi magice. Din lână!

Este incredibil ce putere au aceste mici obiecte! Doar o privire aruncată unuia dintre ele și am simțit fantezia, povestea, magia. Aspectul lor este atât de special încât aceste mici creaturi și căsuțe chiar par plăsmuiri ale unei minți de copil. Și totuși sunt reale și pregătite să decoreze camere de copii și alte încăperi doritoare de un strop de magie.

decorette-decoratiuni-deosebite-handmade

Lucrările sunt realizate de Zsofi, creatoare Zsofikucko. Am rugat-o să povestească aici pe blog despre acest meștesug minunat și despre creațiile ei fermecătoare.

 decorette-casuta-decorativa-pasla

Am început să creez obiecte din lână netoarsă din toamna lui 2010. La început am creat doar spiriduși dar pe măsură ce trecea timpul tehnica mea se îmbunătățea astfel că acum creez suporturi pentru lumânări, jucării, păpuși și diverse obiecte decorative. Cred că e foarte important să cunoaștem materialul cu care lucrăm așa că eu studiez din cărți de specialite istoria acestui meșteșug iar ceea ce am învățat până acum am învățat singură.

decorette-casute-decorative-decoratiuni decorette-decoratiune-handmade

Mă străduiesc să realizez obiecte interesante și unice. Materialul de bază pentru lucrările mele este lâna merinos cu fir subțire și moale dar folosesc cu placere și lână autohtonă. Lâna o vopsesc chiar eu cu vopsea specială adusă din Anglia.

1553344_623469524380152_703704775_o

decorette-decoratiune-handmade-superba-lana  decorette-decoratiuni-superba-pasla-lana

Lucrez cu mare drag pe comandă și apreciez mult provocarea venită din partea fiecărei comenzi în parte.

decorette-decoratiuni-superbe-din-lana decorette-impaslire-pasla-decoratiuni decorette-mireasa-si-mire-papusi-handmade decorette-obiecte-decorative-deosebite

Cred că am găsit acel material cu care lucrez cu cea mai mare placere și care îmi aduce cele mai mari satisfacții. Iar asta cred că se trasmite și se vede și în obiectele create de mine.

decorette-obiecte-decorative-deosebite-pasla decorette-obiecte-decorative-din-laa decorette-obiecte-decorative-din-lana decorette-papusi-decorative-deosebite-handmade decorette-papusi-decorative-din-lana decorette-papusi-handmade

Sunt impresionată de expresivitatea acestor micuțe obiecte. Recunosc că nu știam mai nimic despre această formă de prelucrare a lânei și de cât de frumos poate fi meșteșugită și mă bucur nespus că am descoperit prin Zsofikucko această lume magică.

Iar micuțele făpturi de mai jos chiar m-au lăsat fără cuvinte…

decorette-papusi-handmade-decoratiuni

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *