Drăgălașele prăjiturele numite Prăjiturele

Prăjiturele a început ca o joacă, apoi a devenit un hobby, iar acum, pas cu pas se transformă într-un business. „Magiciana” din spatele Prăjiturelelor este Anamaria Vilcu, mamă a trei copii minunați și biochimist  cu un master in neurobiologie. Iar despre Prăjiturele, ne povestește chiar ea.

„Am descoperit pasiunea pt decoratul prajiturelelor intamplator, cand cautam idei de activitati pentru copii . La inceput a fost doar o joaca, ce s-a transformat mai apoi in hobby, iar acum incerc sa-mi construiesc un business.

mare

acadele Anastasia1

Pentru realizarea prajiturelelor, colaborez in prezent cu o cofetarie cu laborator propriu (Cofetaria Anira – Dobroiesti). Le realizez exclusiv la comanda, iar comenzile se dau cu minim o saptamana inaintea evenimentului pentru care sunt necesare.

bebelusi haiosi buchet margarete coronite foci hello kitty mov

Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate (unt 82 % , NU margarina , oua, faina…etc), iar colcorantii folositi sunt din SUA sau UK, de asemenea de foarte buna calitate (f concentrati si pentru colorarea unei cantitati mari de compozitie este nevoie de o cantitate f mica de colorant ).”

marie aristocats papioane ponei portativ ren set roz sofia

Dacă vreți să vedeți și mai multe Prăjiturele drăgălașe intrați pe pagina lor de facebook iar de vreți să comandați tot acolo găsiți și datele de contact.

Comments

comments

2 thoughts on “Drăgălașele prăjiturele numite Prăjiturele

  1. Superbe si mai ales delicioase prajiturelele Anamariei. Nu mai zis de cakepops, cat de gustoase sunt! Sofiile de mai sus au fost pentru noi si au fost extrem de apreciate! Ii multumim Anamariei si pe aceasta cale!

    1. Musai să spun că eu am fost atrasă în primul rând de drăgălășenia lor. Acum că știu de ele cu greu îmi imaginez vreo petrecere de copii (dar nu numai de copii) fără așa niște prăjiturele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *