Să ne organizăm bijuteriile cu stil, zic!

Doamne, câteodată mă amuz așa de tare de titlurile mele! Când țara arde, baba se piaptănă…fix așa mă simt uneori, ca baba…Dar na, cineva trebuie să se ocupe și de lucrurile astea superficiale că dacă toți am scrie despre cât de jalnic este sistemul de învățământ ce s-ar întâmpla oare cu bijuteriile noastre? Și cu canapelele, covoarele și toate cele din casă? :) Vai, dar ce noroc că scriu eu despre astea, nu? :)

Bon. Poate că o să vă întrebați cum poate o persoană care are cel mult trei perechi de cercei, două brățări și vreo două, trei lanțuri să dea idei pentru organizarea BIJUTERIILOR. Păi e simplu: chiar și alea puține sunt mereu în căutarea locului perfect și stau ba într-o cutie, ba grămadă într-un coș, ba agățate cine știe pe unde. Dar acum s-au săturat și mi-au dat temă să le găsesc odată un loc fain și potrivit. Și cam asta am găsit…acum rămâne doar să-și aleagă.

3dfd52971564cd37207100fca2796199

decorette-suport-pentru-bijuterii-deosebit-handmade

decorette-suport-bijuterii-diy

decorette-suport-bijuterii-creanga decorette-suport-bijuterii-rama-veche

Și să vă arăt și cum au stat o vreme dar n-au fost prea mulțumite. Într-un coș de pâine din dantelă...nici nu-i de mirare că vor altceva, nu?

depozitare-gablonzuri_2

theroadtodomestication, wild rufflewanelo, emily henderson,

Comments

comments

5 thoughts on “Să ne organizăm bijuteriile cu stil, zic!

  1. asta e o problema „reala” pe care o am si eu! lanturile mele sunt mega amestecate si nu mi-e clar cum ar trebui sa le organizez, mai ales ca nu vreau sa gauresc peretele (adica sa agat ceva pe perete si de acel ceva lanturile). ce probleme avem si noi… :))))

      1. de scos le scot, dar nu as vrea sa le las ghemotoc asa. cred ca prima poza – cea cu copacelul – se potriveste cel mai bine la ceea ce vreau eu, dar e plina de probleme. de unde copacel, ce fel de copacel etc etc etc

  2. Eu am luat un umeras de lemn, am pus vreo 7 cuie cu filet(drepte, care fac unghi de 90 grade) la distante egale si gata . Rezolvat.Ramane problema echilibrului dar o sa vedeti ca asta vine de la sine dupa ce le asezati pe suport.

    1. Grozava idee! Sunt atat de multe idei pentru organizare ca uneori ma si mir de ce e inca dezordine la mine in casa :) Cred totusi ca de vina e timpul de care nu dispun pentru a organiza perfect chiar tot. Retin ideea ta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *