Home tour – O minunată locuință…într-o veche fabrică

decorette-stil-industrial

Ați visat vreodată la o casă gen hală? Dacă da, atunci cu siguranță o să vă placă această transformare a unei fabrici din Franța. Dacă răspunsul e însă nu, atunci e posibil ca după ce vedeți imaginile acestea să începeți să vă imaginați cum ar fi dacă… Pe cât de ciudat pare, pe atât de grozav cred că e să locuiești într-o astfel de ”fabrică”. Ghilemele nu-și au foarte tare rostul pentru că, într-adevăr, clădirea a fost cândva o fabrică iar cei care au hotărât să o transforme în locuință au fost inspirați astfel încât au restaurat clădirea  și au decorat spațiul dorindu-și să-i rămână aspectul industrial. E drept că l-au îndulcit pe ici, pe colo.
Mie mi se pare că arată senzațional. Voi ce spuneți?

pascal-5 pascal-4 pascal-3 pascal-2 pascal-1

Nu sunt sigură dacă pe jos este rășină epoxidică sau altceva dar îmi place mult cum arată și cum se potrivește cu întregul ansamblu și nu cred că rezultatul ar fi fost același dacă s-ar fi folosit alt material pentru pardoseală.

Bucătăria deschisă, mobilierul din bucătărie, living-ul, forma ferestrelor, cărămida la vedere, sunt doar câteva elemente pe care la apreciez la această casă. Și sunt foarte curioasă dacă și vouă vi se pare că, deși e vorba de un stil industrial, ambianța casei este caldă. Sau sunt doar eu subiectivă fiind foarte atrasă de acest stil?

pascal-8

decorette-camera-copil

pascal-10-2

foto: rum hemma via style-files

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *