4 mici proiecte DIY cu flori

Profit de orice ocazie ca să îmi mai trec pe listă ceva de făcut. De data asta ocazia o reprezintă zilele frumoase și sentimentul că primăvara e deja aici. Și primăvara vine cu flori, nu?

Primul mic proiect lpe care mi l-am dorit deja și anul trecut este acesta. Nu e nimic greu dar trebuie să găsesc o soluție pentru a agăța borcanele. Poate o creangă pusă pe perete ar rezolva problema.

decorette-flori-borcane

Îmi place acest aranjament pentru masă pentru că îl faci o dată și apoi înlocuiești florile după bunul plac. Tutorialul îl găsiți aici.

decorette-flori-aranjament-masa

 

Cea mai simplă formă de a avea mereu recipiente noi pentru flori: borcane și sticle vopsite. Eu am încercat anul trecut și, deși rezultatul n-a fost chiar așa de spectaculos, aranjamentul a fost apreciat de cei care l-au văzut. Îl găsiți aici. Iar tutorialul pentru cel din imagine îl puteți vedea aici.

decorette-borcane-pictate-flori

 

Acesta este un proiect DIY adorabil la care mă gândesc de ceva vreme. Litera o am, mai trebuie doar timp…și flori. Nu-i așa că arată grozav?

decorette-flori-in-litere-decoratiuni

 

Ei bine, voi de care vă apucați :) ?

we heart it , Pinterest.

 

Comments

comments

2 thoughts on “4 mici proiecte DIY cu flori

    1. Cred că trebuie un suport agățat prima dată. Între două cuie prins ceva (chiar și sfoară cred că merge sau o creangă mai subțire) și apoi de acesta se agață mai ușor borcanele. Dacă faci să-mi spui 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *