Locuri speciale în România

Sunt locuri foarte speciale în România. Unele dintre ele sunt bine cunoscute, altele sunt încă nedescoperite de mulți. Cumva sper că aici le veți găsi mai ales pe cele din urmă și că veți fi la fel de impresionați de ele, dar de fapt aș vrea să cred că deja le cunoașteți, le-ați vizitat sau aveți în plan să o faceți.

Veți găsi articolul în care povestesc despre aceste locuri dând click pe poză. Sper să găsiți în frumusețea acestora precum și în realizările celor care și-au pus în gând să valorifice potențialul lor măcar o fărâmă de inspirație și bucurie.

Copșamare Guesthouses, un proiect minunat realizat de Paolo și Giovanna Bassetti prin care au fost restaurate patru case săsești rezultând astfel o pensiune cu interioare spectaculoase.

decorette-dormitor-superb-rustic-pensiune-copsa-mare

La Cund, Jonas și Ulrike Schäfer au creat Valea Verde Resort restaurând câteva case vechi cu respect și dragoste pentru ceea ce reprezintă autentic în acea zonă rurală.

decorette-case-vechi-restaurate-transformate-complex-turistic

În Alba Iulia, de câțiva ani buni se desfășoară un extraordinar proiect de restaurare care a transformat Cetatea Alba Carolina într-un loc cum nu mai e altul în România. Spectaculos este puțin spus.

892175_640271982656841_1051545596_o

În acest articol, mai găsiți trei locații cu decoruri de poveste, printre care și Conacul Secuiesc de la Rimetea.

decorette-conacul-secuiesc1

În Bucovina, trei case vechi, tradiționale au fost demolate cu grijă, mutate și apoi reconstruite pentru a deveni o minunată și primitoare pensiune, Casa Poveste, în care se regăsesc o multitudine de obiecte vechi colecționate de-a lungul anilor de proprietarii pensiunii.

decorette-pensiune-deosebita-casa-taraneasca-restaurata

Un sat de vacanță compus din case tradiționale. În Maramureș. Un loc în care, cine dorește, poate regăsi cu siguranță farmecul vieții simple de la țară.

decorette-interior-rustic

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *