12 de idei de a (re)folosi obiecte aparent nefolositoare

Eu, de fapt, pregătesc o postare despre cum se scapă de adunătura de tot felul de lucruri din casă. Și, vă mărturisesc, mă  cam mustră conștiința pentru faptul că, mânată de un mic drăcușor ce-mi stă pe umăr, arunc într-o măsură mult mai mare decât m-aș simți eu confortabil. Pentru că, da, fac parte din categoria celor care strâng toate prostiile motivând că cine știe când, în ce situație extremă de tipul sfârșitului lumii, voi avea eu nevoie fix de furculițele alea vechi pentru a le folosi ca să mă apăr de cei ce-mi vor vrea bunurile sau mâncarea sau păturile sau cine știe cu ce belele o veni sfârșitul acela și de ce va fi nevoie atunci. Dar să revin…Așadar, probabil din cauză că mă simt nevoită să arunc (a se înțelege să arunc sau să dau) mărunțișuri inutile de prin casă simt nevoia să găsesc utilizări ciudate măcar pentru o parte din obiectele aparentenefolositoare. Și, ce bine o să fie, că în caz că scapă totuși câteva astfel de obiecte, o să pot să-i prezint Omului ce voi face eu cu ele. Cândva. Peste o lună. Două. Un an. Da, v-ați prins, el face parte fix din cealaltă categorie de oameni: cei cărora le plac locuințele aerisite, libere, cu cât mai puține obiecte despre care nu se poate spune că sunt frumoase sau utile.

Deci: vreți să vedeți ce de obiecte considerate de mulți nefolositoare își pot găsi întrebunințări cel puțin interesante?

Atunci, să purcedem.

repurpose-home36 DIY-Craft-ideas-10 decorette-reutilizare-obiecte-in-casa decorette-reutilizare-obiecte decorette-idei-refolosire-obiecte decorette-idei-pentru-a-refolosi-obiecte decorette-diy-folosit-sticla-plastic decorette-cutii-de-conserve-decoupage decorette-cum-reutilizez-obiecte

decorette-ce-facem-cu-obiectele-vechi decorette-cum-folosim-obiecte-stricate decorette-idei-refolosire-obiecte-vechi

Sursa knockoffdecor, Pinterest

Comments

comments

2 thoughts on “12 de idei de a (re)folosi obiecte aparent nefolositoare

  1. eu fac eforturi sa nu mai arunc absolut tot. in fine…si in aceste refolosiri de diverse obiecte, mi se pare ca e necesar un discernamant si evaluarea rezultatului final.
    sa exemplific deci :) sigur nu as face aia cu laptele de corp sau ce mama lui e :))) sau orice presupune conservarea unor obiecte din plastic mi se pare inutila, avand in vedere ca urasc acel material.

    1. Mai, pe mine chiar aia m-a uimit 😀 N-as fi pastrat asa ceva niciodata (desi bunica-mea sigur ar fi facut-o!) dar daca n-as stii in poza aia ce e de fapt as zie ca arata chiar dragut suportul pentru telefon :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *