Doar o vorbă și un concurs fulger

Azi avem un concurs fulger: voi scrieți aici în cometarii un cuvânt care vă ”bântuie” zilele astea,  random.org alege unul și Zoom Decor vă oferă o literă decorativă la alegere. Poate fi orice cuvânt care nu vă dă pace, cu explicații sau fără: ploaie, dragoste, fericire, poveste, oboseală, flori, orice vreți voi că doar de aia e concurs fulger ca să fie simplu și rapid. Și pentru că durează fix… 36 de ore. Mâine, seara la 10, anunț câștigătorul. Așadar, aveți timp să vă vărsați năduful aici sau să aruncați un cuvânt misterios sau poate chiar să vă împărtășiți o bucurie. Oricum ar fi, puteți câștiga. Intrați în joc?

Literele decorative arată cam așa :)

decorette-litere-decorative

decorette-litere-decorative-pictate-pentru-decorarea-peretilor

Și dacă încă stați pe gânduri vă mai pun o imagine pentru inspirație:

02da19c37a69ccd157a89876e7b680f5

Detaliile privind litera le va stabili câștigătorul cu cei de la Zoom Decor. Livrarea este asigurată de Zoom Decor prin serviciul de curierat rapid.

……………………………………………………….

06.03.2014, 10.30 PM ȘI… AVEM CÂȘTIGĂTOR!

Așadar, eu am scris lista cu toate cuvintele voastre și

Random.org a ales:

decorette-concurs-blog

Luca Silvia Lisa, felicitări!  Te aștept să dai un semn la hana.freshdeco@gmail.com.

Multumesc tuturor pentru participare, pentru cuvintele voastre și vă zic doar atât: stați pe aproape că vor mai fi surprize pe blog.

Comments

comments

15 thoughts on “Doar o vorbă și un concurs fulger

  1. Culoare, confort, casa. Suntem la prima noastra casuta si prima renovare. chiar daca pare usor ideiiiiiile sunt multe si am vrea atat de multe sa facem intr-un spatiu micut incat intarziem cu inceperea proiectului :)

  2. Zambete :)))) pentru ca (aproape) a venit primavara, pentru ca sigur avem motive sa fim fericiti, chiar daca uneori uitam, pentru ca avem familii frumoase si prieteni minunati :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *