Modele vesele de tapet pentru camerele de fete

Copiii sunt veseli cu sau fără camere vesele. Dar, un tapet colorat nu are cum să strice, nu-i așa?

decorette-tapet-vesele-camera-fete decorette-tapet-vesel-fluturi

Și dacă tot vorbim despre veselie și tapet la un loc, să vă povestesc ce idee mi-a venit așa, de nu știu unde, într-o seară, săptămâna trecută: cum ar fi să se trezească plozii cu pereții plini de baloane? Și iaca așa, într-o seară, în loc să scriu pe blog, să spăl vasele (observați sper ordinea) sau să pregătesc punguțe cu legume de pus la congelator (I wish!) eu umflam baloane și desenam pe ele cu cretă lichidă flori, fețe vesele  și alte asemenea. Și după ce am umflat destule, le-am lipit cu washi tape pe peretele din camera loc. De aici încolo deja e de prisos să vă povestesc cât s-au bucurat dimineața la trezire că bănuiesc că vă puteți imagina. De-aș putea-o ține numai în surprize, ce bine ar fi!

decorette-tapet-vesel-camera-copii

Mi se pare adorabil tapetul de mai sus. L-am văzut mai de mult și m-am tot gândit cum aș putea să- reproduc. Bănuiesc că este de-a gata, dar cred că se poate face ceva de genul ăsta și din bucăți. Musai să încerc o dată. Ce se mai lungește lista aia cu lucruri faine de făcut!

decorette-tapet-rosu decorette-tapet-pentru-camera-copiilor decorette-tapet-motive-florale-camera-fete decorette-tapet-flori-camera-fete decorette-tapet-camera-fete

 

foto: Micasa, Nicety, Ikealivemagazine

Comments

comments

6 thoughts on “Modele vesele de tapet pentru camerele de fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *