Ce idee interesantă pentru peretele din baie!

Musai să vă zic de la început că ideea asta chiar nu-i pentru toată lumea. E pentru cei care știu cum să se spele pe dintți fără să stropească oglinda (not me!) sau, după caz, peretele.

Mie îmi place mult ideea de a vopsi diverși pereți cu vopsea care transformă suprafața cu pricina în tablă de scris dar nu m-am gândit că această soluție interesantă de a personaliza un spațiu ar putea fi potrivită și pentru baie. Dar iată că, încă o dată s-a dovedit, că imaginația mea are și ea limite 😀

Versiunea „înainte” a băii, după cum vedeți mai jos, era destul de banală.

decorette-baie-inainte

 

Dar o idee genială a transformat această baie în una a cărei imagine a umplut la vremea respectivă Pinterestul. Spune-ți și voi: nu-i așa că e o diferență enormă între starea pe care ți-o dă prima variantă și cea pe care o simți intrând (chiar și virtual) în varianta „after” a aceleiași băi?

 

decorette-baie-perete-interesant-negru-tabla-de-scris

 

Ideea cu perete tablă de scris mi se pare genială pentru că acest perete dă posibilitatea personalizării băii cu mare ușurință. Azi vrei buline? Ai buline! Mâine vrei steluțe (ori cruciulițe – ce or fi alea), ai ce vrei! Vrei mesaje motivaționale să le vezi de cum faci ochi? Ai mesaje motivaționale!

3_tarapercy

So, ce ziceți: da sau nu?

sursa designsponge

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *