Inspirație – Dormitoare cu detalii romantice, shabby-chic

Shabby or not shabby? Asta-i întrebarea! Pentru că stilul ăsta shabby mie mi se pare un stil pe care ori îl iubești, ori îl urăști. Nu prea e cale de așa și așa. Ori nu te-ai hotărât, cum sunt eu :). De exemplu, stilul rustic nu îl iubesc dar îmi place, aș avea ce adapta, aș avea cum să integrez elemente rustice într-o combinație câștigătoare sau aș avea cum să reinterpretez rusticul astfel încât să se potrivească și unei bucătării mici, de bloc. Cu stilul shabby ori mergi până la capăt, ori nu mai e shabby. Asta-i părerea mea de om neșcolit în ale designului așa că astept să mă contraziceți.

Și vă aștept și să vă dați cu părerea și despre dormitoarele romantice, shabby. Cum ați dormi voi într-un astfel de dormitor? Că eu mă gândesc că de dormit aș dormi bine, dar când m-aș trezi aș fi tare uimită să constat lipsa pajului care să anunțe ceva sau a cameristei care să vină să mă ajute să îmi îmbrac corsetul.

decorette-dormitor-alb-lenjerie-romantica decorette-dormitor-alb-shabby-chic decorette-dormitor-romantic-alb decorette-dormitor-romantic-baldachin decorette-dormitor-shabby

Despre detaliile shabby am mai tot povestit (puteți vedea aici unele postări) așa că, de acum, cred că știu cam ce nu trebuie să lipsească dintr-un astfel de decor: dantelă, nuanțe de bej și mult alb, in, elemente vechi sau învechite (cu patină), mobilier vopsit în nuanțe foarte deschise, movite florale romantice, candelabre.

decorette-dormitor-shabby-chic dormitoare-romantice

kate forman, princess green eye, shop, pinterest

 

Comments

comments

5 thoughts on “Inspirație – Dormitoare cu detalii romantice, shabby-chic

  1. Ador stilul shabby chic, chiar acum sunt in proces de reamenajare si in decurs de maxim doi ani sper sa reusesc sa imi fac dormitorul shabby chic :-) Motivatia mea e ca am si vazut recent casa cuiva decorata in felul acesta si mi-a stat inima in loc de cat de frumoasa era. M-am tot invartit vrajita, atingand si mangaind lucrusoare si minunandu-ma de frumusetea decorului si de atentia la detalii a stapanei.

    1. Eu n-am avut inca ocazia sa intru intr-o casa decorata in acest stil. Dar, vizite virtuale am facut destule si intr-adevar, atentia la detalii am intalnit-o in fiecare dintre ele. Cred, shabby fara atentie la detalii, nu se poate. Iti doresc sa ai dormitorul asa cum il visezi!

  2. raspunsul e: in vizita! :))) mi se pare intr-o anume masura agreabil acest stil shabby, dar doar pentru o perioada limitata de timp. nu as putea sa ma regasesc aici si clar nu as putea denumi acasa

  3. Stilul asta in totalitate nu cred ca l-as putea adopta. Dar imi plac diversele decoratiuni shabby chic. Si as mai pastra culorile…. alb, crem, roz pal… Eu imi doresc o bucatarie cu elemente shabby chic , cateva obiecte de decor … un ceas, o tava shabby, farfurii, sticle decorate astfel….Chiar am inceput sa lucrez la ele si sunt in cautare sursei de inspiratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *