Obiecte decorative extraordinare realizate din tapiserii vechi

Tapiseria ”reinventată”…poate nu chiar reinventată dar cu siguranță adusă din nou în atenția publicului care a uitat-o. Bineînțeles sunt probabil mulți care adoră tapiseriile și cărora nu era cazul să li se mai amintească de frumusețea acesteia, dar, pentru toți ceilalți, ceea ce au făcut cei care au creat bradul Frederique Morrel (bănuiesc cred că se poate numi brand) este extraordinar. Este unul dintre cele mai frumoase exemple de cum niște piese vechi pot supraviețui timpului și pot deveni din nou centrul atenție și intra în casele oamenilor sub formă de artă contemporană. Desigur, există tapiserii vechi faimoase și foarte prețioase care înfrumusețează încă palate și reședințe deosebite dar iată că și tapiseriile comune își pot găsi locul într-o formă actuală în case moderne și chiar în expoziții. Pentru că da, toate piesele create de artiștii Aaron Levin și Frederique Morrel sunt realizate din tapiserii vechi.

decorette-tapiserie-veche-reutilizata decorette-tapiserie-veche-obiecte-deosebite

Uimitoare nu sunt doar piesele create de Morrel dar și faptul că diverse persoane care află despre atelier donează tapiseriile pentru a fi încorporate în aceste noi obiecte decorative.

decorette-atelier-tapiserie-veche-obiecte-deosebite

decorette-tapiserie-veche-arta decorette-tapiserie-obiecte-decorative-deosebite decorette-tapiserie-frumoasa-obiect-decor decorette-tapiserie-deosebita-veche decorette-obiect-decorativ-tapiserie-veche decorette-obiecte-decorative decorette-obiecte-decorative-deosebite-din-tapiserie-veche decorette-obiecte-decorative-tapiserie decorette-obiecte-tapiserie-veche decorette-tapiserie-deosebita

sursa: plascontrends

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *