Trei idei pentru aceeași canapea

Pe cât de tare am bombănit când am venit acasă cu deja celebra canapea extensibilă de la Ikea (că nu-i foarte confortabilă când o extind, că e totuși prea mică și că, de fapt, și culoarea e cam urâtă) pe atât de mult ne-a servit ea și ne mulțumește în continuare. Tocmai culoarea și textura oarecum nefericite (să fim serioși: n-au fost prea generoși designerii cu ea) sunt cele care o fac să fie perfectă pentru ceea ce ne trebuia nouă: o canapea de care să nu ne fie milă și care să nu mă oblige să strig mereu la copii să nu facă aia, nici ailaltă de teamă că o vor murdări sau strica. Ce să murdărească la ea? Sau ce să strice? Dar, pentru că, lăsând aspectele astea practice la o parte, eu îmi doresc și o oarecare plăcere vizuală atunci când sunt acasă, din când în când o aranjez și o coafez cât să pară și ea de familie mai bună și să nu fie ruda cea mai săracă a canapelelor IKEA :)

decorette-canapea-ieftina-extensibila-1

 decorette-canapea-ieftina-ikea

Așa cum se vede cu ochiul liber detaliile reprezentate de perne decorative, cuverturi, cărți (da, chiar și cărțile pot avea rol decorativ  și pot fi elemente ale unui styling) sunt cele care shimbă aerul acestui colțișor. Nu sunt cine știe ce modificări, dar e destul ca în locul unui simplu colț cu o canapea să se configureze un locșor plăcut și confortabil. Și, mai mult decât atât, să fie un pic altfel de fiecare dată.

decorette-canapea-ikea-exgtensibila

decorette-buturuga-vopsita-alba-masuta

 

Comments

comments

2 thoughts on “Trei idei pentru aceeași canapea

    1. Ei, arată așa doar când e timpul meu de relaxare. Și cum ăsta-i foarte limitat, locul este mai tot timpul plin de jocuri, jucării, cărți, hârtii și alte asemenea. Dar nu mă plâng, sunt chiar mulțumită că măcar o dată, de două ori pe săptămână reușesc să-i dau o față simpatică :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *