Apartament modern într-o clădire veche

apartament-modern

Apartamentul acesta se află într-o clădire din secolul XVIII din Barcelona.

Elementele vechii clădiri se regăsesc în amenajarea acestui apartament modern și se creează astfel o îmbinare armonioasă între vechi și nou. Nu există piese puternice care să atragă privirile de unele singure, ci mai degrabă toate la un loc crează o ambianță plăcută și deosebită.

decorette-bucatarie-deschisa-pardoseala-deosebita     decorette-gresie-deosebita decorette-living-covor-iuta decorette-masa-antichizata decorette-masa-sufragerie-alba-antichizata decorette-scaun-lemn-trei-picioare

 

Spațiile nu sunt foarte mari dar sunt folosite eficient. Baia, de exemplu, este separată de dormitor printr-o ușă glisantă în locul unei uși obișnuite.

 

decorette-dormitor-si-dressing decorette-dormitor-modern decorette-baie-deschisa decorette-baie-deschisa-faianta-gri

 

decorette-camera-copii decorette-camera-copii-mica

 

sursa Micasa

Comments

comments

2 thoughts on “Apartament modern într-o clădire veche

  1. excelenta ideea pentru baie! and i love the dressing!!!! cat mi-ar placea si mie sa pot sa fac ceva de genul mai ales ca am spatiul perfect pentru asa ceva. din pacate praful de bucuresti imi taie zelul :)

    1. Da, noi avem problema asta cu praful din pacate. Cred ca mai degraba as opta pentru crearea unei nise pe care sa o inchid ca poate asa nu s-ar umple chiar asa de praf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *