Cum să decorez masa de Paște?

Mă întrebam eu azi dimineața. Știu cum voi face ouăle (din păcate nu voi reuși să le vopsesc în culori obținute natural) dar ce mai pun pe masă ca să o fac să arate așa cum îmi doresc? Ceva care să o facă specială dar să fie ușor de făcut, eventual cu ce am deja prin casă? Și, cu cerințele astea, să vedeți ce idei am adunat.

decorette-oua-vopsite-degrade

Dacă nu ați hotărât încă ce nuanțe să alegeți pentru vopsirea ouălor de Paști, poate vă încântă această idee a vopsirii în degrade. Vopsite în acest fel, puse într-un vas de sticlă ouăle capătă un adevărat rol decorativ.

Homemade Easter decoration with egg shell

Mi se pare grozavă acestă idee de a așeza flori în coaja de ouă.

decorette-idei-pentru-paste

decorette-decoratiune-paste

În caz că vă convinge imaginea de mai jos, Laura explică pas cu pas cum să pregătiți ouăle pentru a le putea folosi. Este aceeași procedură care se folosește și pentru încondeierea lor.

decorette-idei-pentru-decorarea-mesei-paste

Câteva ouă decorate simplu dar surprinzător pot avea un efect deosebit. Mie mi se pare tare drăguță ideea de a picta pe ele motive (aș alege ceva tradițional românesc) cu alb.

decorette-idei-pentru-decorarea-mesei-de-Paste

Biscuiții decorați (sau turta dulce) nu sunt chiar domeniul meu forte :) dar nu m-am putut abține și i-am pus  aici poate vreunul dintre voi e pasionat de așa ceva. Mie mi se par adorabile aceste prăjiturele!

decorette-idei-paste decorette-biscuti-forma-de-iepuras

Pentru ornamentul din mijloc aș putea folosi o jardinieră de metal mică sau un cutie de lemn pentru scule și cred că ar arăta la fel de frumos.

decorette-idei-centerpiece-masa-paste

Din toate idei astea știu sigur că voi realiza decorațiunile cu flori și coji de ouă. Voi ce ați alege?

trendenserfrashionbymarina, benita-le-blog, jennysteffens, etsy, pinterest

Comments

comments

4 thoughts on “Cum să decorez masa de Paște?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *