De citit, de văzut, de făcut – link love

decorette-link-love-recomandari

 

1. Un elegant suport pentru pantofi DIY. O să vă surprindă prin simplitate! (emilyhenderson.com)

2. Sfaturi pentru a obține macarons delicioase și (aproape) perfecte. (the-baker-chick.com)

3. Ceresit Aero 360° – noul sistem pentru absorbția umidității. (stopumiditatii.ro)

4. Balletbeautiful, curs online, interactiv de balet accesibil de oriunde din lume. Pare super-fain. (balletbeautiful.com)

5. 10 obiecte pe care ar trebui sa le aiba in casa o femeie pana la implinirea varstei de 30 de ani (elledecor.com). 7, 9, și 10 îmi lipseau la 30. Cu 9 am rezolvat, mai rămân 7 și 10.

6. Cum să faci un covor din tricouri vechi (craftstylish.com).

Comments

comments

3 thoughts on “De citit, de văzut, de făcut – link love

  1. daca reusesti sa faci macarons reusite….cred ca atunci primesti coronita de master of baking =))) mi se pare a fi un epic fail around the corner 😛

    1. Master of baking, zici? Hai ca pentru asta merita sa imi mai dau silinita 😀 Desi am incercat deja de doua ori sa fac macarons si mi-au iesit niste chestii lipicioase si plate asa ca nu stiu cand voi mai avea curaj sa ma apuc. E drept ca erau bune la gustul dupa ce reuseai sa le dezlipesti de pe dinti :))))

      1. eu clar nu sunt facuta sa fac dulciuri….la majoritatea trebuie sa fii super exact caci aia face diferenta intre desertul perfect si o dubiosenie. eu care gatesc totul la aproximatie si dupa gust, prefer sa ma las pagubasa. ma mentin la tartele mele si mousse de ciocolata, care printr-o minune ies :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *