Clădirea gării de acum 50 de ani e azi o superbă casă de vacanță cu aer romantic

decorette-exterior

Puteți să vă imaginați cum, acum 50 de ani, această clădire din Mallorca era plină de pasageri care își cumpărau bilete, familii care așteptau trenul, împiegați și zeci de gemantane? E greu, nu-i așa?

Clădirea a aparținut bunicului actualului proprietar și, atunci când linia de tren s-a desființat, acesta a vândut clădirea. După câteva zeci de ani, proprietatea a fost scoasă la vânzare iar nepotul vechiului proprietare, alteptând de mult ocazia, a cumpărat-o. Transformarea a fost un proces frumos, implicând multe amintiri. Iar rezultatul este fabulos: o casă luminoasă, cu aer romantic în care se mai regăsesc ici, colo elementele vechi care-i spun povestea mai departe.

decorette-living-romantic-usa-veche decorette-living-romantic-canapea-alba decorette-living-candelabru-romantic decorette-casa-vacanta decorette-interior-rustic-romantic decorette-bucatarie-superba-rustica decorette-bucatarie-alba-rustica decorette-pardoseala-deosebita-interior-rustic decorette-dormitor-pat-simplu decorette-ranunculus decorette-dormitor-tonuri-neutre decorette-interior-rustic decorette-terasa

 

El Mueble

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *