Surprize în camera copiilor pentru un 1 iunie întârziat

Anul ăsta 1 iunie m-a luat prin surprindere. Știți voi, ca iarna care-i prinde nepregătiți pe primari. E drept că de o vreme încerc să fac aproape fiecare zi specială pentru cei mici, cu mici surprinze (ajunge și doar să le pregătesc cina într-o formă mai deosebită) așa că nu am simțit nevoia să mă dau peste cap pentru ziua asta și totuși, azi dimineață a început să mă mustre conștiința că nu le ofer nimic deosebit. Da, bine, am fost și noi ca tot omu’ în parc dar parcă nu a fos chiar la ce se așteptau. Așa că iată-mă acum, căutând idei pentru a le face o oareșce supriză zilele următoare. Și pentru că tot aveam în plan o mică revigorare a camerei lor m-am gândit că ar fi o idee bună să îi surprind într-o dimineața cu ceva nou și drăguț.

Ar putea fi, de exemplu, o ghirlandă făcută din paletare sau din bile din lemn vopsite în degrade (se găsesc la magazinele de hobby).

decorette-ghirlanda-camera-copii decorette-ghirlanda-pentru-camera-copiilor

Sau, ar putea fi niște decorațiuni realizate din sârmă. Inițiala făcută din sârmă și ață de diverse culori plus câteva mărgele cred că va fi aleasa pentru că o pot face cu materiale pe care le am. Și e și foarte simplu de realizat, nu necesită mult timp așa că le voi putea face după ce adorm ăia mici. Super, nu?

07ae6b516b524a33abe2042ea6ea0ae2 784d9703d8380320f2216afc30e8cc9d

Cele două idei de mai jos necesită mai mult timp dar sunt tare drăguțe așa că le trec aici pentru alte dăți când voi căuta inspirație. În caz că v-am dat vreo idee, să știți că autocolante multe se găsesc la Horbach și se vând la metru, nu trebuie cumpărată o rolă întreagă.

decorette-autocolant-camera-copiilor decorette-decoratiune-diy-camera-copiilor

Ori aș putea să le vopsesc o parte dintr-un perete cu vopsea “tablă de scris” deși asta nu s-ar mai încadra la suprize pentru că nu aș avea cum să organizez așa un mini-șantier de noapte chiar în camera în care dorm copiii. Există și autocolante cu forme diverse cu suprafață tip tablă de scris dar parcă eu aș prefera să fie o suprafață mai mare decât sunt aceste autocolante. Cred că voi reține ideea pentru altă ocazie.

4e8a20ebac7b09314f0c5cd81538055d

1569f12d449c6ea6ef93cf4fe1aa258b

Și, cea mai cea, cea pe care îmi doresc cel mai mult să le-o ofer, este surpriza de a găsi într-o zi când ajung acasă (sau într-o dimineață când se trezesc) un cort.

decorette-cort-interior-pentru-copii

O să vă țin la curent cu ce am ales :)

ninainvorm, flerpinkcricketpaper,  mycakies, mysparkle, etsy, pinterest

Comments

comments

3 thoughts on “Surprize în camera copiilor pentru un 1 iunie întârziat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *