Un altfel de brad de Crăciun

Anul trecut, cu toate că mi-am făcut pe Pinterest un board separat numai cu idei de Crăciun, nu am reușit să fac chiar tot ce aș fi vrut. Dar nu-i bai, anul repede a trecut și uite că-i Crăciun din nou și o pot lua de la capăt cu pregătirile. Ce mi-am propus pentru anul ăsta? Felicitări handmade realizate cu cei mici, câteva ornamente mai mari care să fie așezate pe masa de Crăciun (încă nu m-am hotărât cum exact vor arăta și din ce materiale vor fi create) și un altfel de brad de Crăciun. Ca să ne obișnuim cu ideea pentru anul în care vom renunța la bradul natural. Nu, încă n-am făcut-o. Și nu știu când o voi face pentru că mă număr printre cei care iubesc  bradul de Crăciun și nu aș putea avea unul artificial. Cred că mai bine deloc. Sau unul complet altfel, care să nu fie o copie ci un original :)

Iată-l pe cel altfel de anul ăsta.

IMG_3468

Dacă vă gândiți să faceți și voi, să știți că vă trebuie câteva crengi din care să realizați forma bradului (pentru mine asta a fost partea cea mai grea: să fac rost de crengi) și materiale cât mai naturale din care să faceți ornamentele. Crengile le-am vopsit cu vopsea albă dar cred că ar arăta la fel de bine și nevopsite. O parte din ornamente sunt făcute din niște bucăți de fetru rămase de la alte proiecte și sunt cusute de mână în fix 15 minute iar celelalte sunt decorațiuni din lut făcute și pictate de noi la Made by you. Găsiți aici postarea despre ele.

IMG_3476

Mi-am propus anul ăsta să încerc să reduc la maxim timpul petrecut prin magazine în căutarea cadourilor perfecte. În schimb, vreau să petrec timp mult și frumos cu ai mei, pregătindu-ne pentru sărbătoarea Crăciunului, pentru că asta, dragii mei, zic eu că e cadoul perfect: să ai timp să te bucuri de compania oamenilor dragi. Ceea ce  și vă doresc și vouă din toată inima.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *