Inspirație – biblioteca micuților + câteva cărți fermecătoare

Le citesc copiilor în fiecare seară și tare ne place. Și lor și mie. De când sunt mici i-am încurajat să răsfoiască paginile cărților, iar unul dintre cele mai simple moduri de a face asta este accesul lor la cărți. Așa că, în locul etajerelor amplasate la un nivel la care doar eu ajung, am ales să așez cărțile astfel încât ei să le poată lua oricând.

La fel de important ca și înălțimea la care sunt așezate aceste etajere pentru cărțile copiilor mi se pare și felul în care sunt puse cărțile: astfel încât copilul să le poată vedea cu ușurință, fără să fie nevoit să le scoată pe toate pentru a găsi ceea ce caută. Desigur, vorbesc aici de copii mici, că, nah, despre asta știu, despre asta comentez :)

decorette-biblioteca-copii decorette-etajere-carti-copii decorette-idei-biblioteca-copii decorette-idei-camera-copilului decorette-idei-rafturi decorette-raft-carti decorette-raft-carti-camera-copiilor decorette-raft-carti-diy decorette-rafturi-pentru-carti

Și acum să vă spun și despre unele dintre cărțile pentru copii pe care eu le ador. Recunosc că eu observ în primul rând ilustrațiile și că în ultimul timp am căutat cărți care să fie cu adevărat frumoase. Cuvinte frumoase, dar și imagini pe măsură. So, în ordinea numerelor de pe tricou, avem așa:

Adorabila Sarah Kay cu ai ei prieteni

bfb0ff6ed45f66173c351f5dc1ebee9f

Incântătorul Bal al florilor

158c9d7080725711644e090ee5f2d2e9

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul

dra_poimaine_coperta_1

Așadar, cărțile frumoase, la vedere! :)

via

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *