Vouă vă place salata caprese? Eu o ador! Iar acum, inspirată de postarea lui Andie despre salata la borcan, mi-am făcut caprese numai bună de luat la pachet. Nu o dată, ci de vreo cinci ori deja.
Pentru că e o salată foarte simplă, cu puține ingrediente, secretul ei stă în calitatea ingredientelor. Dacă roșiile sunt gustoase și mozzarella-i mozzarellă iar uleiul de măsline și busuiocul sunt aromate, atunci nu are cum să nu iasă o salată caprese perfectă.
Și pentru că ador această salată, am mereu busuioc în ghiveci. Aspectul lui mă duce mereu cu gândul la vacanță. Tocmai de aia, haideți să-i zicem salatei Caprese Picnic Style! Ce spuneți?
Deja eram in rutina cu pachetul pentru munca, asa ca e o variatie binevenita. Nu stiu cum de am ratat filmuletul luiAndie, dar noroc ca l-ai facut tu!
Musai să fie în borcan, ca să-ți dea sentimentul de vacanță petrecuta undeva pe malul Mediteranei, bine?