Cum am făcut, cu resurse minime, un colțișor pentru citit

Am tot văzut pe Pinterest locuri pentru citit. Multă vreme m-am gândit de ce ar avea copiii nevoie de un loc special pentru citit? De ce nu pot citi pe canepea? Sau în pat? Sigur că pot! Dar un locușor special pentru asta poate fi o surpriză drăguță pentru un copil, nu credeți?

Iar eu am configurat unul în doi timpi și trei mișcări, pe cuvânt. M-am folosit de țevile existente pentru a așeza cărțile la vedere, pernele le aveam (una dintre ele este o pernă decorativă mai veche, a apaținut bunicii mele), am mai așezat un scăunel vechi din lemn, o cutie de la IKEA în care am pus creioane colorate și un carnețel mic în caz că le-ar veni idei creative. Și am adăugat și o vază cu flori de pai. Pe perete sunt două lucrări realizate de copii, lipite de washi tape, astfel încât suprafața peretelui nu se va strica atunci când vor fi date jos.

Și, ca să fie joaca și mai faină, le-am făcut și niște mici postere, pe care le puteți descărca și voi. Le găsiți la sfârșitul articolului.

colt_pentru_citit

IMG_4096 IMG_4097_1

Posterele pe care le-am creat (cu mare plăcere, btw) special pentru acest colțișor sunt cele de mai jos. Download gratuit postere aici și aici.

Ador sa citescloc pentru citit

Comments

comments

2 thoughts on “Cum am făcut, cu resurse minime, un colțișor pentru citit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *