Ingenioasele și surprinzătoarele creații FOLDO

Ca să înțelegeți repede titlul, vă suprind cu următoarea mulțime de cuvinte: ușor de asamblat, durabil, modular, ușor de manevrat, 100% reciclabil și biodegradabil. Ați ghicit despre ce e vorba?

Nu e ghicitoare ușoară pentru că, așa cum ziceam, ceea ce face FOLDO e destul de…neașteptat.

Ce face FOLDO? Mobiler, corpuri de iluminat, jucării și decorațiuni din carton, folosind o metodă specială de îmbinare, fără șuruburi și fără adezivi. Ei, nu-i așa că nu vă gândeați la așa ceva? Dar, haideți să vă și arăt, ca să fie surprinza și mai surpriză.

decorette-fotolii-carton-foldo decorette-mobilier-carton-foldo decorette-fotoliu-carton-foldo decorette-corpuri-iluminat-foldo-carton decorette-corp-iluminat-foldo bulbo-grey-500x500 decorette-foldo-jucarii decorette-jucarii-foldo-carton decorette-fotoliu-copii-carton-foldo

decorette-fotolii-foldo-din-carton decorette-canapea-carton

Foldo este un start-up 100% romanesc, născut din dorința unui designer român, Nicolae Baciu, de a obține încăperi eco multifunționale. M-am tot mutat periodic şi era foarte greu să mut piesele de mobilier cu care aranjasem casa. Am decis că am nevoie de ceva mult mai mobil, mult mai uşor de demontat şi de împachetat”, spune designerul. 

Pentru că sunt în acea perioadă a vieții în care simplitatea începe să capete sens, apreciez tare mult aceste creații și le văd atât rostul cât și rolul în configurarea unui spațiu și a unei vieți lipsite de prea multe complicații.

Dacă v-am făcut curioși și vreți să aflați mai multe, intrați pe pagina de facebook FOLDO sau pe site-ul lor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *