Canapeaua, îmbrățisările și celelalte canapele

Canapeaua…această piesă de rezistență a locuinței moderne :) Îi spun astfel, ținând cont de experiența mea de couch potato care a durat câțiva ani. Cam după primul an de muncă, am ajuns la stadiul în care, după cele 10-11 ore de effort și muncă asiduă în folosul marilor acționari ai companiei la care lucram, singura mea plăcere și relaxare de seară era uitatul la televizor. Ca să atenuez puțin sentimentul de vinovăție al piederii timpului, mă uitam la documentare. Chiar și așa, acum privind persoana aceea de douăzeci și un pic de ani, așezată în fața televizorului, întotdeauna cu ceva de mâncare în față, am imaginea perfectă a unui om pentru care, canapeaua și televizorul, bată-le vina, ofereau o bucurie simplă, de moment, perversă și creatoare de niscaiva dependențe. Știam bine că sunt alte bucurii pe care le pierd, dar atracția canapelei și a televizorului erau prea puternice.

Acum, vreo 12 ani și doi copii mai târziu, știu că o canapea folosește la mult mai multe J. Jocuri hazlii, îmbrățisări, râsete zgomotoase, povești spuse și citite, filme comentate pe două, trei voci, mâini și picioare încolăcite, desene făcute pe genunchi, concursuri fel de fel, toate se petrec fix acolo, pe canapeaua care mai demult, asculta tăcută și, probabil abătută, vocea care venea dinspre televizor. Dar acum are parte de tot ce a visat :)

Acum, că știți povestea cu final fericit a canapelei mele, probabil că o să înțelegeți de ce n-am prea abordat subiectul canapelelor până în acest moment. Sunt foarte recunoscătoare canapelei mele și nu am vrut să își imagineze, doamne ferește, că i-aș căuta vreo înlocuitoare. Când am venit acasă cu acea canapea extensibilă, ieftină, de care v-am mai povestit, tare mi-a fost teamă că se va supăra. Dar, pentru că pe cea nouă am pus-o într-o altă înăpere, a acceptat-o până la urmă. Așadar, mă înțelegeți: nu vreau o altă canapea. Daaar, de privit pot privi, nu-i așa?

Și, uitați, la ce am privit în ultimele zile:

canapea_eleganta canapea unnamed9

Toate astea sunt de găsit pe site-ul Somproduct. Dacă sunteți în căutarea unei canapele (și nu numai atunci) intrați pe site-ul lor și sigur veți găsi, dacă nu exact produsul dorit, măcar multă, multă inspirație.canapea_roz

Iar dacă vorbim de canapele extensibile, pot spune că până acum nu am abordat acest subiect pentru că nu m-a preocupat tot din cauza acelei canapele (+ din cauza micuței prospături).. În plus, o canapea extensibilă e o canapea extensibilă, nu-i așa? Ce poate fi interesant la ea? Păi să vedem…

canapea_extensibila_mecanism_simplu unnamed4 canapea_extensibila_deosebita unnamed7 canapea_extensibila-fotoliu

Poate că o să vă întrebați ce e atât de special la o canapea extensibilă pe care, în varianta ei extinsă, se doarme direct pe…saltea! Vă spun eu, din experiența datorată tot acelei canapele: e foarte confortabil. Și, acest tip de canapena e grozav de ușor de manipulat și… puteți intui și voi: e foarte versatilă. La fel de versatilă ca și acest fotoliu extensibil:

fotoliu_extensibil

Ah! Și să nu uit: mai găsiți pe Somproduct o multitudine de lenjerii de pat. În era de dinaintea blogului, nu puneam niciun preț pe lenjeriile de pat. Atâta timp cât erau dintr-un material de calitate, modelul putea fi neglijat. Nimic mai neadevărat! Lenjeriile de pat reprezintă cea mai simplă metodă de a împrospăta sau schimba atmosfera din dormitor, nu credeți? Sau aveți vreo altă idee simplă și la îndemână de a da un aer nou dormitorului? Poate vreo piesă de mobilier?

Comments

comments

4 thoughts on “Canapeaua, îmbrățisările și celelalte canapele

  1. Ce lenjerii de pat dragute am gasit pe site!!! Am vazut trei lenjerii care se potrivesc cu decorul din dormitor si o sa incerc sa aleg cand ajung acasa.
    Faine si canapelele…mi-a placut canapeaua din cea de-a doua poza si acel fotoliu galben este senzatie.

    1. Ma bucur ca ti-a folosit articolul. E greu sa alegi din atatea lenjerii frumoase, nu? Eu una, de cand m-am prins ca au asa capacitate de a schimba look-ul dormitorului, tare greu ma abtin de la a cumpara :).
      Fotoliul este intr-adevar senzational!

  2. Si eu am inceput tot cu achizitionarea unei lenjerii de la ei. Am vazut ca au reduceri in permanenta la diferite modele. Am inceput sa imi fac un obicei din a ,,studia piata” dimineata cu o ceasca de cafea in mana :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *