DIY – decorațiune și felicitare din hârtie reciclată

Hârtia este unul dintre materialele ce poate fi foarte ușor reciclat chiar acasă în cadrul diferitelor mici proiecte de creație. Începând cu cele simple, de făcut cu copiii, până la migăloasa transformare a hârtiei folosite în hârtie manuală. Nu m-am încumetat să fac așa ceva deși recunosc că mă atrage fantastic acest proces, dar am făcut trei mici proiecte DIY: un decor din carton reciclat pentru bucătărie, o felicitare haioasă și niște brăduți din hârtie realizați din picturi create de copii cu alte ocazii.

Nu sunt prea multe de spus, idei sunt o grămadă oriunde întoarceți privirea. Trebuie să aveți încredere că va ieși ceva drăguț/simpatic/frumos/haios/fermecător din mâinile voastre și dați frâu liber imaginației.

Vă mai spun doar că noi am folosit: picturi create de copii pe hârtie specială pentru acuarelă, ață și mărgele – pentru brăduți (hârtia se taie în dreptunghiuri din ce în ce mai mici și se înșiră pe ață rezultând astfel brăduți care se pot agăța), carton, carioci cu sclipici, ață și niște bile de lemn – pentru decorul din bucătărie și un carton subțire, carioci și hărtie dintr-o cutie de pantofi – pentru felicitare.

felicitare_hartie_reciclata

Untitled-1

decorette-decor-carton-reciclat-craciun

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *