Festivalul Handmade Business, la prima lui ediție

De când am lansat magazinul și bradul Lin, pot spune ca am intrat, cu pași foarte mici, e adevărat, într-o lume tare frumoasă pe care până acum o apreciam și o admiram de la distanță. E vorba de lumea creatorilor de frumos, micii creatori să le spunem nu pentru că ceea ce ar crea ei nu ar reprezenta ceva foarte valoros ci pentru că, de cele mai multe ori, acești creatori oferă publicului obiecte lucrate în cantități mici, adesea unicate.

Pentru că acum pot vedea (și simți pe pielea mea!) toată munca și pasiunea din spatele unui astfel de mic business proiect cu obiecte lucrate manual pot să lansez îndemnuri și mai vehemente de a ne bucura de ceea ce acești oameni ne oferă și de cumpăra lucruri handmade.

Festivalul Handmade Business, aflat la prima ediție, nu va fi doar un simplu târg handmade ci va fi un loc în care vor fi aduși laolaltă meșteri și artiști talentați, oameni interesați de produse handmade și speakeri care să vorbească pe teme precum marketing și branding. Vor fi ateliere pentru copii și adulți, seminarii pentru cei interesați să își dezvolte proiectul sau să lanseze noi proiecte în domeniul handmade (de ex. ABC-ul unei afaceri handmade ) și, bineînțeles, multe, multe lucruri frumoase.

Eu nu voi ajunge la acest târg, dar vă invit pe cei care sunteți în zona Clujului in zilele de 25-27 noiembrie să treceți pe la Cazinoul din Parcul Central și să aruncați o privire la ce se întâmplă pe acolo și poate chiar să plecați de acolo cu desaga plină de cadouri pentru Crăciun :)

15208049_1206224789467014_1387375005_n

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *