Ce cadouri mai facem de Crăciun?

Copy of Picture 063

via

La fel ca în fiecare an, pe la începutul lui decembrie încep să mă întreb cam ce și-ar dori ai mei de Crăciun. ”Ai mei” sunt vreo 30, deci vă dați seama că am destul la ce să mă gândesc în perioada asta. Anul acesta în schimb (nu știu dacă de vină e sfârșitul lumii mult speculat) am decis să le iau nu ce cred că și-ar dori ci ceea le doresc eu. Uite așa! Iar eu le doresc lucruri frumoase care să încălzească sufletele și să încânte ochii. Uneori poate e mai simplu în felul ăsta, nu mai trebuie să mă pun în locul celor 30 de peroane, e sufiecient să-mi ascult instinctul atunci când intru în magazine. Și credeți-mă, e mult mai simplu! Vă dau mai jos câteva din ideile mele deja alocate unora din cei care urmează să le primească și câteva altele care încă nu și-au găsit neaparat viitorul stăpân, dar cu siguranță își vor găsi.

Printre cadourile care vor fi frumos împachetate și așezate sub brad se vor afla și următoarele:

– un tablou de pe breslo.ro; o să fiți surprinși câte lucruri frumoase puteți găsi pe breslo, și nu mă refer la mărgele și săpunuri hand-made.

– un tablou de David Croitor, un pictor special, autodidact și cu un deosebit simț al culorii –  acesta va fi cadoul meu pentru mine, omul meu și dragul nostru cămin

– 2 tablouri de la pendulum.ro

ramă de lemn pictată manual

– set ceainic și o cutie pentru ceaiuri tot de pe breslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

via

breslo-1682033-product

breslo-1632322-product

Și pentru că nu e nicio vârstă prea fragedă pentru a descoperi frumosul din lucrurile care fac ca o cameră să devină specială, am găsit niște stickere adorabile pentru camerele copiilor. Ultimul din păcate nu l-am găsit la noi, dar sper să-l pot comanda de pe vreun site străin.

veselie---stickere-decorative-1736994  Cute-and-Colorfurl-Wall-Decals-For-Kids

via

Vouă ce v-ar plăcea să găsiți sub brad anul ăsta?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *