Monday’s Moodboard – Creativity

PicMonkey Collage_2

Astăzi m-am trezit cu o dorință nestăvilită de a face lucruri faine cu mâna mea. Mi se mai întămplă, nu-i caz singular, dar de cele mai multe timpul nu-i aliatul meu și nu apuc să fac nici măcar o treime din ce mi-am propus.  Ba câteodată mi-e și lene de nu mai zic.

Creativitatea este ceva ce avem cu toții în noi. Unii mai mult, alții mai puțin, dar mai important decât asta e că unii reușesc să-și descopere acea latură creativă, alții nici nu îndrăznesc să viseze că ar putea realiza lucruri frumoase folosindu-se de imaginația și mâinile lor.

Nu avem timp, nu avem resurse financiare să ne dăm întâlnire cu hobby-urile noastre sau pur și simplu, din cauza responsabilităților și sarcinilor zilnice nu mai avem dispoziția necesară pentru că, desigur, orice început e greu și satisfacțiile poate vin mai greu la primele încercări. Dar, odată trecută timiditatea începutului, sunt sigură că putem descoperi că pasiunea ne poate oferi atât satisfacții incredibile cât și forțe noi pentru a găsi și a doua și a treia oară timp și resurse pentru a o urma.

Să aveți o săptămână trăită cu pasiune, zic!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *