Amenajarea unui balcon mic

Dacă nu ati facut-o deja, poate că e timpul să vă aranjați balconul pentru a întâmpina cum se cuvine zilele frumoase care vor veni.

e950c3beec00458d3bc700502eeb3046

Primul apartament în care am stat în chirie l-am ales pentru balcon. Avea un balcon mic ce dădea spre o curte interioară plină cu pomi. Apartamentul era mic, mic dar balconul era de vis. De atunci am realizat cât de mult contează un balcon în care să poți să-ți amenajezi un mic colțisor verde sau să pui chiar o masă, cât de mică, pentru a bea cafeaua dimineața. Poate dacă nu aș fi locuit în acel micuț apartament balcoanele care ar au urmat ar fi fost folosite doar ca depozit. Așa însă, mai toate au avut parte de un tratament de înfrumusețare.

032

180191_majorsg_10_low_0004

207757_linneg_56_high_0005

Puteți să vă folisiți de ghivece, vaze, perne decorative și mici covoare, chiar și pietre ca să creați atmosfera pe care v-o doriți. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească plantele.

dsc_2773 dsc_5447 s_37_byt_staende_bild__zooma_en_del

Și ca să nu rămâneți doar cu imaginile frumoase ci să faceți și primul pas (sau primul drum :) ) v-am făcut o secție de obiecte de la Ikea pe care le puteți folosi pentru a crea balconul vostru de vis. Evident, resurse sunt multe, eu am ales Ikea pentru că îmi place mult această marcă.

PicMonkey Collage_2

foto: jennyshus, alvhem

Comments

comments

One thought on “Amenajarea unui balcon mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *