Culori puternice pentru un apartament mic

Culorile tari pot fi o opțiune foarte bună atunci când sunt folosite într-un spațiu alb, neutru chiar și atunci când e vorba de un apartament mic, de doar 40mp. Câteve elemente în culori saturate sunt destule pentru a înveseli și a personaliza o încăpere. Iar combinația dintre lumina naturală și aceste culori deja miroase a primăvară :).

40-m-apartment-fresh-decor 40-m-apartment-fresh-decor1

Unul dintre secretele pentru ca un apartament mic să pară mai mare este să se evite pe cât posibil pierderea spațiilor. Sigur că asta nu depinde în mare măsură de decorator ci mai mult ține de cum este apartamentul construit, dar se pot face mici artificii prin renunțarea la anumite spații mici (gen debara, cămară, chiar unele holuri). Pe lângă asta este foarte importantă cromatica (care deja ține de cum vrem noi să decorăm), iar mie îmi plac enorm spațiile mici și albe :). Într-un spațiu preponderent alb se poate întotdeauna interveni cu nenumărate culori și nuanțe în funcție de ce ne dorim.

40-m-apartment-fresh-decor2

40-m-apartment-fresh-decor3 40-m-apartment-fresh-decor4 40-m-apartment-fresh-decor5  40-m-apartment-fresh-decor7 40-m-apartment-fresh-decor8 40-m-apartment-fresh-decor10

40-m-apartment-fresh-decor6

Mi se pare adorabil covorul verde, este perfect pentru un indoor picnic :).

foto: homedit

Comments

comments

5 thoughts on “Culori puternice pentru un apartament mic

  1. uuuuuu…now i’m blushing! deci acest apartament mi-a dat o idee unde naiba sa pun prosoapele in baie caci nu am suport 😀 voi aborda cu incredere sertarul existent sa il exploatez un pic 😛

  2. Imi pare tare rau ca nu am descoperit mai demult blogul tau – frumoase idei; apartamentul asta, pe langa faptul ca e vesel, plin de optimism si culoare, ceea ce duce la energie pozitiva, mai are si niste solutii tare faine pentru organizare. Nu este doar frumos, ci si bine organizat, cu loc pentru toate.
    Minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *