Inspirație – Aranjamente florale

Într-o vreme am renuțat să mai cumpăr flori proaspete pentru diferitele ocazii. Preferam florile în ghiveci gândindu-mă că beneficiarul va fi mai încântat de această variantă. Florile proaspete țin câteva zile pe când o floare în ghiveci poate să țină și ani, nu-i așa? Așa-i. Dar, o floare în ghiveci va fi doar rareori la fel de frumoasă cum sunt florile proaspete. Sigur că depinde de ce flori proaspete și ghivece vorbim. O orhidee probabil că va fi mai apreciată decât un buchet de garofițe.

Acum însă îmi place să ofer flori proaspete. Și îmi place să și primesc :) .

Cred că orice încăpere arată mai bine, indiferent de stilul abordat, dacă are parte și de unul, două aranjamente florale.

saipua_autumn_14-710x560 saipua_spring_hgoleman saipua_spring_huang2 saipua_spring_mrobledo-710x560 saipua_spring10 saipua_summer_4 saipua_summer_7 saipua_summer15 saipua_summer51-710x560 saipuawinter6 saipuawinter9 saipuawinter12 spring_new_2-710x560

Este o florărie (Iris) care mă fascineză de fiecare dată când trec pe lângă ea. Îmi pare rău însă că pe site-ul ei nu am găsit prea multe aranjamente pentru casă. Sunt însă unele superbe pentru nunți și alte evenimente așa că dacă aveți nevoie de inspirație pentru așa ceva aruncați-vă privirea pe acolo.

 

foto: Saipua

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *