Home envy – Casă, dulce casă

Ce bine se potrivește vorba asta acestei case! E chiar o casă dulce, cu accente vintage și shabby, cu mult alb și câte o picătură de roz și cu numeroase detalii girly și romantice. E o casă pe care nu prea ai cum să nu o iubești. Chiar dacă nu ești mare fan al stilului shabby chic sau a culorii roz, e imposibil să nu te simți atras măcar de una dintre încăperi sau dacă nu, atunci de curte.

LIN1

Îmi place mult cum este organizat acest spațiu. În loc ca biroul să fie așezat în vreun colț sau pe lângă un perete este chiar în mijlocul camerei. Scaunul fantoma a lui Philippe Starck este alegerea perfectă și contribuie la crearea unei caracterul aerisit al spațiului.

LIN4

LIN5

LIN7

LIN8

LIN9

Mi se par fermecătoare aceste camere de fetițe! Nu au desene cu prințese și zâne și totuși au o atmosferă minunată, de poveste.

LIN10

LIN11

LIN12

Mai aveți telefoane din acestea vechi? Am văzut chiar zilele trecute unele foarte colorate la Benetton dar aveau un preț destul de piperat. Și nici nu știu dacă erau funcționale sau doar de decor.

Cât de mult îmi place ideea folosirii unui manechin de croitorie în dormitor sau în dressing!

LIN14

LIN16

LIN17

LIN19

Mie mi se pare o căsuță adorabilă ce mă trimite cu gândul la vacanță. Și dacă nu vacanță, măcar un weekend liniștit. Ceea ce vă doresc și vouă!

foto: jjlocations

Comments

comments

One thought on “Home envy – Casă, dulce casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *