Delicioasa

Orice ar fi, în ziua de duminică încerc să îmi organizez timpul în așa fel încât să am parte de căteva clipe de relaxare personală, fără interferențe (cine are copii, știe, cine nu va afla :) ). Măcar câteva minute care să fie numai ale mele. Să îmi beau cafeaua cu o revistă în brațe sau să ascult muzica preferată (și nu, nu e ”vine, vine primăvara”) sau poate să savurez  o prăjitură sau un croissant. O clipă. Nici n-aș vrea mai mult că mi se face prea repede dor de mânuțe mici și ochișori curioși.

Azi am avut deja parte de acel scurt moment și în timp ce ascultam noua mea descoperire în materie de muzică – Carla Bruni (da, știu, cântă de ani buni dar abia acum a ajuns la urechile mele sau poate am avut eu urechi să aud muzica ei) am mai făcut o descoperire, pe numele ei Delicioasa.

Delicioasa Studio reprezintă ”o lume de fantezie unde se regasesc decorațiuni jucăușe de prăjituri, textile superbe, vase colorate și antique, tacâmuri de argint, flori și fructe, ciocolată, ceaiuri, pahare, șfeșnice, muzica live și oameni plini de fantezie și umor…”

 

Vă invit să explorați această lume magică!

 

november-tea-party-1-of-1-9 november-tea-party-1-of-1-10 november-tea-party-1-of-1-17  Party-Produse-bio-Romanesti-1-of-1-2

Party-Produse-bio-Romanesti-1-of-1-5 Party-Produse-bio-Romanesti-1-of-1-10

Idei de petreceri și de styling și design pentru ocazii speciale se găsesc pe net câte vreți dar eu mă bucur că am descoperit acest minunat concept autohton.

Pentru mai multe poze vizitați Delicioasa Studio.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *