Vaze pentru orice dispozitie

Mi-am luat în sfârșit vopsea care creeză suprafață de tablă de scris. Am găsit-o la unul dintre magazinele ProfiArt și am fost tare bucuroasă pentru că de mult voiam să încerc această vopsea minune. Sunt câteva proiecte, unele mai mici altele mai mari, pe care aș vrea să le fac și care așteptau această vopsea. Dar, pentru început, mi-am zis că ar fi bine să alfu despre proprietățile ei cu o probă. Și, mi-a venit ideea de a crea acest mic ansamblu de două vaze, una albă și alta neagră, care să(-mi) transmită diferite mesaje. Astfel, pe cea albă am scris cu un marker special pentru ceramică, iar pe cealaltă am vopsit-o cu vopseaua de care vă zic, transformând-o astfel într-o ”tablă de scris”. Wow! În felul ăsta voi putea scrie pe ea ce mesaj am chef, în funcție de starea mea, mi-am zis. Dar, ori n-am știu eu să aplic bine vopseaua, ori n-am folosit creta potrivită, ori s-a întâmplat altceva pentru că ceea ce am scris nu s-a putut șterge complet. Așa că, n-am reușit să scriu decât două mesaje deși tare mi-ar fi plăcut să fie mai multe. Pentru dimineața ar fi fost ”be happy”, apoi ”be wise”, ”be nice”, ”be free” și câte și mai câte. Dar, ca primă probă, mă mulțumesc și cu rezultatul obținut cu toate că sunt tare dornică să aflu ce va trebui să fac pentru a putea folosi suprafața vopsită ca o tablă de scris adevărată.

vopsea tabla de scris_1

Iar mesajul pentru voi e: ”be you!”. Și să aveți un weekend fain!

Comments

comments

7 thoughts on “Vaze pentru orice dispozitie

  1. Buna, Hana! Imi plac tare mult vazele create de tine. Vopseaua alba este tot de genul tabla de scris, nu?Astept sa ma inspiri tu si sa fac si eu ceva de genul tabla de scris. Weekend placut!

  2. hehhe…eu am doar unul pe perete, dar sunt multumita cu atat :) daca ajung sa am astfel de posibilitati de a scrie, o sa ma apuc sa fac romane pe vaze :DDDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *