Decorațiune pentru masa de Paște

Cum deja am încercat să vopsesc ouă cu culori naturale, mi-am zis că aș putea să găsesc încă ceva de testat pentru Paște. Iată cum de am ajuns să fac această decorațiune pentru centrul mesei de Paște cu ouă pictate. Nu sunt ele ouă vopsite în mod tradițional, dar eu cred că arată bine ca element de decor, nu?

Decoratiune de paste cu oua pictate

Sunt de acord că e musai să avem ouă roșii, dar, nu-i așa că și astea sunt drăguțe și speciale? :) Și știți ce greu e să pictezi pe ouă? Chiar și așa, în joacă. Acum înțeleg de ce sunt așa de scumpe ouăle încondeiate!

Sunt foarte multe idei frumoase de a vopsi ouăle de Paște și, mai mult decât atât, sunt enorm de multe idei de a decora masa și casa pentru această sărbătoare. La noi încă nu e la modă să se decoreze casa de Paște așa cum se face de Crăciun, dar mie îmi place din ce în ce mai mult să fac acest lucru.

Decoratiune de paste cu oua

Un aranjament floral deosebit și câteva decorațiuni handmade sau homemade pentru această ocazie cred ar putea face și mai specială atmosfera. Pentru masă acest aranjament mi se potrivește perfect. Dacă aș găsi și ceva inspirație pentru o ghirlandă drăguță mi-ar cam fi de ajuns.

Voi decorați în vreun fel casa pentru Paște?

 

p.s. Cred că acele păhărele colorate sunt pentru țuică, dar îmi iertați acest detaliu, nu?

Comments

comments

2 thoughts on “Decorațiune pentru masa de Paște

  1. Ce oua insorite :)! Si eu cred ca un aranjament cu flori infrumuseteaza masa. Multumesc inca o data pentru cutia-cadou, imi place tare mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *