Detalii pentru un garden party perfect

Începe sezonul petrecerilor și întălnirilor în aer liber, în grădina prietenilor, mai exact :)

Acum mulți, mulți ani am fost invitată la prima mea petrecere de grădină în calitate de adult. Aveam o colegă de serviciu și prietenă tare drăguță care ne invita de câteva ori pe vară la, așa cum îi plăcea ei să zică, petrecere câmpenească. Mi se părea fantastic să pot evada din căldura orașului într-o curticică plină de pomi la umbra cărora întindeam o masă lungă (formată din mai multe mese puse una lângă alta) pe care așezam niște fețe de masă simple. Eram tânără tare atunci și nu aveam niciun fel de pretenții estetice de la astfel de evenimente.

Timpul a trecut iar eu, participând deja la multe astfel de petreceri de grădină, sunt la fel de bucuroasă de fiecare nouă invitație dar sunt din ce în ce mai cârcotasă în ce privește decorul (nu cel natural care de fiecare mă satisface pe deplin). Și urmare a cârcotelilor am ajuns să îmi spună prietenii să mai duc una, alta, de decor, așa, doar, doar voi tăcea :)

Oricum ar fi petrecerile de grădină sunt prilej de bucurie și de momente frumoase alături de prieteni. Dar, dacă se poate, de ce să nu fie și decorul de poveste?

garden party 018_primary 021_primary a5b035677e330b2c0f05cea5c5aa2e32 df8f57324a6f29826a148c9fa2160d08 lav3 SW6A4458

foto: hearthandmadelouboosandshoes, brightnest, piccolielfi,

Comments

comments

3 thoughts on “Detalii pentru un garden party perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *