Tăblia de pat – proiect DIY? Da!

Recunosc de la început că acesta este un proiect care îmi depășește îndemânarea. Nu cred că aș putea să duc la bun sfârșit un astfel de proiect fără să o dau undeva în bară. Încă nu. Dar, sper eu, va veni  vreme când o tăblie de pat DIY va fi o bagatelă :)

Dar, cu toate că nu cred că o să mă apuc în curând de așa ceva, mă gândesc că mi-ar plăcea ca în loc de o tăblie obișnuită să am la capul patului ceva creativ. Sigur aș dormi mult mai bine :)

Cum știți, eu încurajez folosirea obiectelor vechi (nu neaparat antique) și încadrarea lor creativă în decorarea locuinței. Așadar prima dintre idei este una în care tăblia de pat este realizată din paleți.

tablie de pat DIY

Nu cred că eu mi-aș pune un palet la capul patului dar, lăsând asta la o parte, mi se pare că arată grozav! Imagini mai multe găsiți pe acest blog.

O idee poate mai simplă este cea de mai jos.

tablie de pat DIY_1

Tutorialul il găsiți aici. Iar dacă vă întrebați ce sunt bulinele de pe perete, aflați că sunt bucăți de materiale textile înrămate (despre care v-am povestit aici).

Încă o variantă simplă dar care poate deveni foarte creativă este aceasta:

tablie de pat DIY_3

Din păcate n-am găsit și tutorialul sau mai multe imagini, dar nu pare să fie foarte greu de făcut, nu-i așa? Zic eu, cea care tocmai ce mi-am lăudat dibăcia.

O idee pe care eu o ador este folosirea unor uși vechi. Și nu ador doar ușile vechi și ideea refolosirii lor dar și rezultatul mi se pare senzațional! Ambianța creată de acele uși este atât de specială! Povestea acestora o găsiți aici.

tablie de pat DIY_2

Ce spuneți? V-ar plăcea vreuna din aceste variante?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *