Home tour – O garsoniera super șic

Știu, știu veți spune că nu-i chiar o garsonieră obișnuită pentru că beneficiază de ceva în plus: aceste ferestre mari care conferă spațiului multă luminozitate și îl face astfel să pară mai mare. Asta-i drept. Dar, chiar și așa trebuie să recunoaștem că această locuință este dovada vie că și spațiile mici pot fi frumoase și confortabile totodată. Trebuie doar un pic de…inventivitate :) Și un buget pentru asta, știu.

 

garsoniera draguta

Obiectele simple dar grăitoare (probabil parte a poveștii proprietarilor), așa cum este acea chitară, mi se pare potrivite pentru un spațiu mic. Nu cred că mi-ar plăcea să văd îngrămădite tot felul de obiecte atunci când e vorba de o locuință mică. Îmi place mult faptul că aceasta este aerisită.

Dar ce nu văd eu în aceste imagini este un șifonier…hmmmm…..ceva nu-i cușer aici….

 

 

stadshem_cade_a_cama03 organizare garsoniera

Ideea patului rabatabil mi se pare grozava. Pe timpul zilei este ascuns într-o nișă și astlfel lasă loc de desfășurare unui living mare și elegant. Și nici seara nu cred că arată prea rău, nu-i așa?

idee pat rabatabil stadshem_cade_a_cama07 organizare bucatarie mica stadshem_cade_a_cama10 stadshem_cade_a_cama11 stadshem_cade_a_cama12 stadshem_cade_a_cama15

 

Ei bine, făcând abstracție de lipsa misterioasă a șifonierului îmi place acest spațiu și cred că eu cea de acum vreo 10 ani aș fi fost fericită tare dacă aș fi locuit într-o garsonieră așa cochetă :)

 

foto: Stadhem

 

 

Comments

comments

6 thoughts on “Home tour – O garsoniera super șic

    1. Madalina, nu stiu care-i bugetul dar cu siguranta acesta depinde de ce materiale se folosesc si ce obiecte de decor. Iar timpul…stie doar cel care face asa ceva, sa-ti spuna. Eu aici, pe blog, caut si incerc sa ofer inspiratie :) Pentru sfaturi din acestea concrete, ar trebui sa contactezi un constructor sau un arhitect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *