Vreau un scaun de birou

Repede. Și îl vreau și bun și la bani puțini. Se poate?

După cum se vede și cu ochiul liber petrec destul de mult timp la biroul de acasă (home office mai pe englezește, că sună mai fain). Și de vreo trei săptămâni spatele meu a început o revoluție care nu se vrea nicicum înfrântă. Nici cu fastum gel și nici cu diclofenac. Așa că nu îmi rămâne decât să îi fac pe plac și să-i cumpăr odată scaunul ăla pe care tare îl mai vrea. Dar, spre nenorocul lui și mai ales al meu încă nu am găsit un scaun care să arate și bine, să fie și foarte comod și să coste și puțin. Adică vreun un scaun modificat genetic care să aibă ce-i mai bun din toate. Șțiti de unde să iau?

Am fost la IKEA și am văzut câteva dar nu m-a convins niciunul.

Și ca să vă dau o idee de cum aș vrea să arate că poate vă întâlniți pe undeva cu el, vă arăt niște verișori ai lui.

 

scaun de birou alb scaun de birou alb scaun de birou alb

 

Am uitat să zic că e musai să aibă spătar înalt.

Ei, acum, ziceți și voi: unde găsesc?

foto. tumblr, lisamadigan

Comments

comments

3 thoughts on “Vreau un scaun de birou

  1. Cel din prima poza chiar ma inspira. Clar spatar inalt si anumite neajunsuri din zona lombara mai pot fi reglate cu niste pernute bine orientate. E home office asa ca iti poti permite si pernute :)))

  2. Propun si eu un scaun de birou foarte bun si acceptabil ca pret: ERGOHUMAN – puteti sa-l vedeti si pe youtube cu o prezentare foarte buna. Pretul este foarte bun- la mine pe site http://www.distributiemobila.ro este de 2234 lei. In Romania este importat de Antares, ce au si site-ul scaune.ro, si lucreaza cu 80% din site-urile de profil din Romania, asa ca la o cautare pe Google aveti o varietate de magazine unde puteti sa-l incercati. Pentru cei din Bucuresti ce vor sa-l incerce va recomand sa mergeti la ei la depozit, care se afla la IMGB, langa statia de metrou. Referitor la pret -la showroom va fi mai mare decat pe online, dar testati-l si apoi comandati-l pe online. Cu scaunul asta spatele o sa va iubeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *