Atmosferă romantică în tonuri de albastru

 

La începutul verii tonurile de albastru îmi acaparează privirea oriunde le-aș vedea. Albastrul mă duce cu gândul la mare și la Provence. Nu mă întrebați de ce la Provence că nu știu să vă zic. E o asociere repetitivă și în fiecare an, în luna iunie, simt că aș vrea să fiu în Provence și să mă bucur de tot ce oferă aceasăt minunată zonă. La fel ca Peter Myle.

Atunci când am zărit aceste poze ale talentatei fotografe Christine Bauer am avut impresia că visele mele au fost citite și aduse la viață. Gata, am pornit…

 

bucatarie albastra stil romantic bucatarie albastra stil romantic 06Flowers_cup 04Apples 03Pillows 03Paper box dormitor albastru

baie in stil romantic

albastru

living albastru romantic dormitor albastru romantic

Atmosfera romantică și totodată lejeră, de vacanță, a acestor încăperi mă inspiră și mă determină să îmi doresc tare, tare să o recreez în propria mea locuință. Poate chiar am să o fac zilele următoare și vă invit și pe voi, dacă sunteți atrași de acest stil, să încercați crearea unui astfel de colțișor. Albastru, alb, obiecte vintage albe, flori și mici piese înflorate, materiale naturale și multă lumină. Atât îmi trebuie.

albastru romantic

Mulțumesc fotografei Christine Bauer care, prin aceste minunate fotografii, mi-a amintit cât de important este să dau libertate imaginației și creativității.

 

Comments

comments

3 thoughts on “Atmosferă romantică în tonuri de albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *