Home tour – Casă în tonuri neutre și alb

Această casă cred că ascunde un mister. Misterul educarii unor copii care știu să aibă grijă de lucruri la fel ca un om mare. Alfel nu-mi pot explica cum se poate să arate așa o casă în care cresc trei copii (nu unul, da?). În primul rând pentru că totul este alb. În al doilea rând totul pare….perfect. La mine parcă și mobila plutește, găsesc scaunele mereu puse alandala, canapeaua se mută câte doi, trei centimetri pe zi, ca să nu mai vorbesc de obiectele mici despre care niciodată nu știu pe unde se ascund. Dacă ați citit postarea despre colecția de râșnițe care și-a găsit locul sus pe perete, vă mărturisesc acum că unul dintre motive a fost acela de a le feri de mânuțele mici și ochii curioși. Nu că ar avea ce să le facă, pentru că-s vechi și cele mai multe nu funcționează, dar tare teamă îmi era pentru bietele de ele că ar fi devenit foarte repede după expunerea pe comodă accesorii pentru căsuța de păpuși sau, și mai rău, obiecte numai bune de pictat.

Dar să revenim la această casă. Nu este chiar în stilul meu, dar pot spune totuși despre ea că este fermecătoare. Mult alb, nuanțe neutre, elemente decorative simple și calde, atmosferă sofisticată dar totuși prietenoasă. Ce ar putea să nu placă? Sunt curiosă ce veți zice voi.

casa alba casa alba interior alb interior alb 159_image

509_image

interior alb 502_image baie alba

506_image

foto. Melissa Jill pentru RestyleSource

Comments

comments

3 thoughts on “Home tour – Casă în tonuri neutre și alb

  1. Cred ca este preferata mea din tot ce ai postat pana acum. Mi se pare de vis in tonalitatile respective si uimitor, nu simt nevoia de culoare in acest caz. De asemenea, imi place ca exista doar accente negre si nu se mizeaza pe contrastul alb-negru. Mi se pare perfecta! :X

    1. Wow, ce i-ai surprins punctele tari! Pentru mine insa are si un punct slab: e prea ordonata si simetrica :). Mai bine zis e de o frumusete prea organizata; mie îmi trebuie un pic de dezordine ca să mă simt bine :)

      1. Pai lasi una din fete jumatate de ora si o sa fie si niste dezordine 😛 faza cu simetria recunosc ca nu am observat-o pana nu mi-ai atras tu atentia :) cred ca pe mine chiar ma relaxeaza aceasta simetrie incat nici macar nu mi-a atras atentia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *