Monday Moodboard – Passion

Floral moodboard_1

Buna dimineata, dragilor!

Cum ați petrecut weekend-ul?

Eu am început săptămâna cu trei vești bune. Prima veste bună este cred bună pentru noi toți: H&M Home vine în România. Tare mă bucur și abia aștept să văd ce produse vor aduce la noi din toamnă.

A doua veste bună, de data asta doar pentru mine, este că mi-am mai luat câteva role de washi tape care sunt nerăbdătoare să fie folosite pentru diverse proiecte simpatice.

Iar a treia veste bună (tot pentru mine) este că, în ultimele zile, am făcut cunoștință cu Paleo. Voi ați auzit de regimul alimentar numit Paleo? Văd că devine din ce în ce mai popular și din ce am citit despre el (puțin, ce-i drept) cred că mi s-ar potrivi mai bine decât altele (decât cel raw-vegan cu siguranță pentru că oricât de atrasă aș fi de acest stil de viață recunosc că mi-ar fi imposibil să îi fiu credincioasă). Aceste mici prăjiturele cu zmeură, de exemplu, mi se par foarte apetisante și nici nu par greu de făcut.

Voi ce vești bune aveți zilele astea?

foto: katiedrew.tumblr, ishtarolivera

Comments

comments

2 thoughts on “Monday Moodboard – Passion

  1. Eu nu urmez vreun regim anume, dar vreau sa mancam cat mai echilibrat si sa reusesc sa fac cat mai mult eu in bucatarie, sa nu mai cumparam nimic procesat. E greu, dar incet incet sper sa ma obisnuiesc. Prajiturile arata f bine…de abia astept sa le incerc; astept si ideile cu washi tape :).

    1. Nici eu nu sunt adepta vreunui regim in special, dar sunt interesata de noile tendinte in ce priveste ceea ce se crede a fi sanatos pentru organism. Si in ultima vreme am incercat sa introduc in regimul alimentar al familiei preparate raw-vegan dar mi-am dat seama ca pentru noi nu-i chiar posibila aderarea la acest stil de viata in totalitate. Si mai cautam alternative si informatii :) Si ma dat de acest Paleo, care imi suna bine momentan.
      Ideile cu washi tape vor veni, doar timp sa am :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *