Home tour – Casă rustică adorabilă

Ce-mi plac poveștile oamenilor care, după ce călătoresc prin lume o vreme, se reîntorc în locurile în care au copilărit și decid să locuiască acolo. Cam asta este și povestea lui Kevin care, împreună cu soția lui Sonja, a cumpărat o casă în Irlanda și a renovat-o folosind pe cât posibil tehnici tradiționale.

Rezultatul mi se pare spectaculos; este o casă care parcă respiră istorie și tare mi-ar plăcea să văd și pe la noi astfel de proiecte. Ca să nu mai zic, ce mult mi-ar plăcea să existe pensiuni făcute în acest stil rustic ca să putem și noi, ăștia care stăm pe la orașe să profităm și mai mult de frumusețea satelor românești. Eu una tare bine m-aș simți să pot petrece o vacanță într-o căsuță din asta. N-aș putea locui permanent într-o astfel de locuință (cel puțin nu acum) dar o vacanță…n-aș refuza-o.

decorette-baie-rustica decorette-dormitor-rustic-albastru decorette-dormitor-rustic decorette-scaun-albastru  decorette-living-semineu-rustic

decorette-casa-rustica

Ei, acum ziceți și voi: unde găsesc eu așa o căsuță-pensiune prin mândrele noastre sate? De știți, ziceți-mi și mie, rogu-vă!

Iar de căutați inspirație pentru un astfel de stil de viață, aveți toată povestea acestui proiect aici.

Comments

comments

4 thoughts on “Home tour – Casă rustică adorabilă

  1. Interesant, dar nu cuplez pe stilul asta nici macar pentru o vacanta. Exista niste camere senzatie la Casa Cositorarului din Sighisoara mobilate vechi si pe stilul zonei respective. Cand le-am vazut eu, erau doar doua camere disponibile, dar ziceau ca intentioneaza sa aiba mai multe. Vezi daca ti se pare atragator 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *