Listă de shopping pentru decorațiuni în alb și albastru

Decorette-decoratiuni-in-alb-si-albastru

 

Voi nu simțiți miros de mare? Nu știu, zău, eu în fiecare an, în primele zile cu adevărat călduroase, parcă simt mirosul mării. O fi, n-o fi, ce-o fi, habar n-am. Știu însă că în perioada asta mi se pare minunantă combinația (veșnic la modă, de altfel) dintre alb și albastru marin. Sunt anumite combinații care se potrivesc doar anumitor perioade și atunci e păcat să nu profităm de ele. Cum ar fi acest mix, despre care n-aș putea zice că ar avea același efect dacă l-aș vedea iarna. Acum însă, mă trimite unu, doi cu gândul la mare, la soare, la plajă. Și-i tare, tare bine, vă zic.

Am adunat câteva produse pe care eu, dacă nu aș avea deja o vază mare albă cu dungi albastre și o tavă albă, le-aș pune pe wishlist fără să stau pe gânduri. Sunt multe astfel de produse, mie astea mi-au plăcut din toată diversitatea.

Produsele sunt de la Chic Ville, Retro Boutique, Dreams Factory și IKEA. Desigur că IKEA e de mult printre magazinele mele favorite. Pe celelalte trei însă le-am descoperit recent și pot zice că sunt din ce în ce mai încântată să văd ce produse minunate au.

Voi ce obiecte de decor aveți sau v-ați cumpăra pentru a crea o atmosferă marină, de vară, în casă?

Comments

comments

One thought on “Listă de shopping pentru decorațiuni în alb și albastru

 1. Cadouri si decoratiuni interioare. Obiecte decorative pentru casa ta!

  Stickere decorative pentru camera celor mici sau pentru sufrageria ta! Tablouri canvas/panza sau semne metalice de perete pentru cei tineri!

  Pastreaza amintirile vii prin intermediul colajelor/ramelor foto de perete cu Family, You an me, Friends sau Love. Colaje rame foto ieftine cu pana la 10 poze.

  Cadouri vintage replici ale instrumentelor de navigatie folosite de marinari!

  Cadouri pentru ea!

  Toate la cele mai mici preturi pe http://www.myhouseboutique.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *