Flori de câmp

Începe acea perioadă minunată când florile de câmp își intră în drepturi. Și, totodată, este singura perioadă din an când, cele mai norocoase dintre terenurile virane neîngrijite din orașe au parte de un mic tratament de înfrumusețare din partea florilor de câmp care se încăpățânează să crească pe ele și să mascheze astlfel mormanele de gunoi care zac acolo.

Dar să nu vorbesc despre gunoaie că nu-i în spiritul acestui blog care are de-a face mai mult cu frumusețea decât cu urâțenia și mai mult cu bunătatea decât cu cele rele.

Așadar, despre flori de câmp și grozava lor putere de a înveseli chiar și cele mai triste priviri. Pe lângă faptul că-s frumoase tare, au acea super-putere de a transmite o stare de bine. Imposibil să nu trezească măcar o emoție, un gând pozitiv, o amintire plăcută.

016 decorette-flori-de-camp

Desigur, e plin Pinterestul de imagini superbe cu flori de camp viu colorate, dar eu am găsit inspirație în acestea pentru că prezintă o mulțime de posibilități pentru cum poate același buchet să schimbe aspectul unui colțișor dintr-o încăpere.

030 decorette-flori-de-camp 039 046 052 decorette-flori-de-camp decorette-flori-de-camp

Și pentru că mie nu-mi place să ies la iarbă verde și să mă întorc cu mâna goală (apropo, după ce v-am împărtășit dragostea mea pentru buturugi am făcut rost de una despre care o să vă povestesc cât de curând) iată și florile mele de câmp.

decorette-flori-de-camp

foto: vibekedesign

Comments

comments

2 thoughts on “Flori de câmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *