Home envy – Casă nordică cu atmosferă specială

Această casă a fost un vechi magazin. Iar pentru mine este dovada vie că dacă vrei și pui destul de mult suflet într-un astfel de proiect este imposibil să nu ai rezultate care să te facă fericit. Important, desigur este să găsești proiectul care să te facă să simți să vrei.

Cei doi proprietari (ce-i drept aflați deja la al treia proiect de renovare) nu s-au lăsat intimidați și au reușit să transforme o clădire veche (destul de ponosită probabil) într-o locuință superbă.

 

 

decorette-bucatarie-deshisa-alb-negru

 

De scaunele Tolix v-am povestit, acum reconfirm doar dragostea pentru ele.

decorette-dining-scaune-tolix

decorette-bucatarie-neagra

decorette-living-stil-nordic

 

decorette-semineu

 

decorette-stil-nordic

 

Admir nespus de mult oamenii care au capacitatea de a da unor obiecte aproape urâte o înfățișare plăcută. Este și asta o artă. De exemplu, acest dulap de metal sunt sigură că ar arată urât (ca să nu zic chiar oribil) într-un alt context, dar aici, cu acele coșuri de rafie și alături de frumoasele orhidee a căpătat un aspect care îl poate face chiar să fie îndrăgit.

 

decorette-dulap-metal

 

decorette-comoda-retro

decorette-camera-copii-vesela

d0ad379fb00d4f349e548e28e6fa1114-1-original-620-500

 

Am observat că mulți dintre voi considerați stilul nordic rece. Și n-aș putea zice că nu-i fi așa, dacă mi s-ar întampla ca, de fiecare dată când postez povestea unei case nordice, să dau peste detalii fermecătoare, intime, suprinzătoare și care scot la iveală personalitatea proprietarilor. Or fi ei reci, dar câteodată aceste detalii pe care ei le pun în scenă sunt atât de dulci și de…storytelling, încât pe mine mă fac să-mi regândesc această (pre)judecată.

decorette-comoda-galbena

decorette-dormito-stil-nordic decorette-baie-stil-contemporan     ebe02a5a89044a16b5d1718a103d3e02-1-original-620-500

decorette-birou

Mie îmi place tare mult această casă. Vouă?

foto: Boligpluss

Comments

comments

2 thoughts on “Home envy – Casă nordică cu atmosferă specială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *