Paletă de culori neutre

Cineva ar putea să se întrebe dacă paleta de culori neutre nu cumva înseamnă doar bej. Iar la asta nu răspund eu, că nu-s specialist în culori, dar vă zic ce spune Martha Stewart, care e un fel de guru în materie decorațiuni, DIY, și alte cele. Iar la ea am văzut această paletă de culori:

decorette-culori-neutre

Nuanțele 2, 3, 6, și 8 sunt de la Benjamin Moore și le găsiți cred și la noi. Tot la ei, am găsit aplicația Personal Color Viewer prin intermediul căreia puteți vedea culoarea pe perete înainte de a vopsi. Încărcați o poză cu o încăpere și apoi începeți joaca :).

Această paletă de culori a fost obținută alegând din multitudinea de culori și nuanțe, pe acelea care oferă un look plăcut în tonuri neutre, mai sofisticat însă decât dacă s-ar folosi doar bej-uri. Eu mă simt tare bine în compania acestor culori, și așa cum zice și Martha, această paletă este potrivită chiar și pentru cei care sunt mai timizi în relația cu culorile fiind compusă din culori pastelate.

Mai jos am adunat câteva idei pentru cum ar putea fi folosite aceste culori și trebuie să recunosc că, prima dintre ele, deși un pic ieșită din zona mea de confort cromatic, mi se pare o variantă foarte atrăgătoare.

decorette-culori-neutre bano_en_blanco_y_verde_1280x1255   salon_blanco_con_molduras_1061x1280

foto: El Mueble, House to Home

Comments

comments

4 thoughts on “Paletă de culori neutre

    1. Pentru cei care iubesc culorile si le si folosesc din plin, neutrele si chiar si paleta asta sunt probabil…cum sa zic…prea putin. Dar pentru mine, timidă cu culorile prin casă, sunt binevenite si sper să fie un pas înainte spre mai multă culoare :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *