Măsuțele de toaletă + (probably) cel mai bun tratament pentru părul creț

Cel mai bun tratament pentru părul creț nu are nicio legătură cu tema blogului dar trebuia să vă zic despre el pentru că pentru mine folosirea acestui produs a fost o revelație. Mulți, mulți ani m-am chinuit cu părul meu creț, uneori eram tare supărată, rareori mulțumită și asta doar pentru că nu reușeam să-l fac să arate bine mai mult de cîteva ore. După orele astea se încâlcea, aduna și arăta ca o mătură. Așadar înțelegeți probabil (sau nu) de ce sunt atât de fericită și simt că dacă măcar o persoană găsește răspuns în această postare fac un mare bine. Și ca să nu mai lungesc vorba, să vă zic: probabil cel mai bun tratament pentru părul creț este untul de cacao. Eu îl am de la o prietenă, dar l-am găsit și pe Elemental. Nu sunt specialistă în analiza acestor produse așa că nu pot să vă spun dacă are efecte negative sau dacă la anumite tipuri de scalp nu face rău (deși se poate evita aplicare pe scalp; eu, de exemplu, dau foarte mult pe vârfuri și mai puțin pe rădăcină), ceea ce pot spune despre el este că definește buclele și le menține timp îndelungat așa cum niciun alt produs încercat de mine nu a făcut-o până acum. De asemenea, nu știu sigur dacă celelalte unturi exotice nu fac același lucru, dar eu am încercat untul de cacao și cel de shea iar dintre astea două cel ce cacao are un efect mult mai bun. Nu-s eu mare consumatoare de produse de beauty, dar în privința părului, chiar am încercat multe produse dea lungul timpului așa că pot spune că am cu ce să compar. So, încercați untul de cacao!

Living proof: o poză cu podoaba capilară.

Par cret

Acum să revin la ale mele. Și dacă tot mi-s mîndră tare zilele astea, mă gîndeam cum ar fi să am o măsuță de toaletă. Ce e drept, cred că mie mi-ar fi inutilă că n-am nici pasiunea bijuteriilor și nici pe cea a machiajului, dar, așa, de dragul artei, mi-ar plăcea să am una.

decorette-masuta-toaleta

decorette-tablou

Doamnelor de altă dată nu le lipsea această măsuță de toaletă. Acum sunt foarte puține case în care se găsește așa ceva, deși mie mi se par simpatice iar pentru persoanele care acordă mult timp aranjării părului sau machiajului și au multe produse aferente cred că ar fi chiar utile. Știu, de cele mai multe ori, nu este loc pentru așa ceva, dar să știți că, deși cel mai bine le stă în dormitor, măsuțele de toaletă se simt foarte bine și pe hol.

decorette-masuta-toaleta decorette-masuta-toaleta  decorette-masuta-toaleta decorette-masuta-toaleta decorette-masuta-toaleta

decorette-masuta-toaleta

Variantele clasice mi se par frumoase dar nu mi s-ar potrivi. Cele în stil vintage sau shabby chic sunt foarte drăguțe, dar cred că trebuie o ambianță potrivită pentru ca acestea să nu arate fix ca nuca în perete. So, rămâne varianta recondiționării unei piese vechi cu accente contemporane, care pe mine chiar mă atrage.

decorette-masuta-toaleta

Dacă v-ați lăsat convinse de aceste măsuțe, să știți că am văzut acestă măsuță la Ikea.

foto: parisapartmet.files, disfunctionldesigns, flickr,

Comments

comments

10 thoughts on “Măsuțele de toaletă + (probably) cel mai bun tratament pentru părul creț

 1. Masutele sunt frumoase, dar eu nu imi pot lua ochii de la parul tau. Cat este de frumos! Ce n-as da sa am si eu un asa par. Si untul/uleiul de cocos este foarte bun pentru par.

  1. Anca draga, sa stii ca e asa datorita untului. Pana sa folosesc asa ceva era tare incalcit si il tineam mai mult prins sau il intindeam. O sa incerc si uleiul de cocos, multumesc de pont.

 2. In pauza de pranz am misiune de scotocit la plafar. Acum imi pare rau ca m-am spalat pe cap ieri ca poate reuseam azi sa fac prima testare 😛 poate ma vad cu tot parul ondulat ca o sa rad maxim

  1. Draga mea Andie, am trecut prin multe chinuri pana am descoperit solutia asta asa ca salvez cu draga inima orice surata :)
   Iau unt in palma, cam cat o o aluna decojita 😀 si il frec in palma putin pana se intinde și apoi il aplic pe parul umed, mai ales pe varfuri. Eu am par mult si lung (ca si tine de altfel) si in felul asta trebuie sa repet operatiunea asta de vreo trei ori ca sa aplic peste tot, dar cum ziceam insist pe varfuri. Doar in liceu imi mai statea din cand in cand asa cret, de atunci insa niciodata. Indiferent de de produse am folosit. Si cu spuma spumelor de ma dadeam, imi statea atunci o ora, doua, trei, apoi se incalcea si a doua zi nu mai erau buclele definite. Cu asta insa da. Nu pot garanta ca functioneaza pe orice tip de par, dar pe al meu sigur da :) Tu incearca si zi-mi si mie ca sunt foarte curioasa :)
   Ai comentat la masutele de toaleta, sa inteleg ca nu-ți face cu ochiul giveaway-ul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *