Color Me Friday – Culori pentru un look nou în living

Schimbarea look-ului unei încăperi poate fi deseori o adevărată provocare. Pe cât de mare este satisfacția atunci când vedem camera gata, pe atât de complicat și de epuizant poate fi procesul reamenajării. Bugetul ne stresează pe de o parte, împăcarea așteptărilor tuturor membrilor de familie pe de alta. Cel puțin în cazul meu astea sunt cele două cele mai stresante apecte atunci când vreau să mă apuc să reamenajez vreo încăpere. Chiar și în cazul holului am avut parte de pretenții :)

Norocul este că, uneori, există variante ajutătoare pe care dacă le luăm în calcul ne pot simplifica munca. În cazul living-ului de care vă povestesc azi, varianta ajutătoare a fost retapițarea canapelei. Cu siguranță prin retapițare se salvează mulți bănișori din buget iar prin asta, dintr-odată, totul pare mai roz, nu-i așa? Sau mai turcoaz, în cazul de față.

decorette-living-inainte

Mie mi se pare spectaculoasă această transformare. Înainte, living-ul era întunecat, cu câteva elemente industriale (ca de exemplu masa de tip palet) care nu puteau fi puse în valoare în acest spațiu și cumva, fără prea multă personalitate.

decorette-canapea-retapitata

Deși nu sunt foarte împăcată cu accentele aurii, care de altfel sunt foarte la modă, în această combinație  mi se par foarte interesante și destul de ascunse cât să nu acapareze privirea.

decorette-canapea-retapitata

Cum vă mai povesteam, piesele retro pot fi integrate foarte frumos într-o încăpere așa că, atunci când vreți să aruncați sau să vindeți pe nimic vechiul dulap din sufrageria copilăriei gîndiți-vă de două ori. Mai aruncați o privire și pe această postare ca să vă convingeți că și aceste piese pot arăta bine.

decorette-canapea-retapitata decorette-canapea-retapitata

decorette-scaun

decorette-lampa-turcoaz

decorette-canapea-retapitata

Știți că exsită secrete și pentru a face un grup de plante să arate bine? Ei bine, dacă vreți să aflați câteva trucuri pentru aranjarea plantelor, urmăriți acest video în care Emily Henderson ne povestește despre cum putem forma un grup de plante care să arate…elaborat :)

Îmi place mult combinația din acest living și mai ales explozia de culori care-l face să aibă personalitate. Și, deși nu credeam că eu aș putea zice așa ceva, dar iată-mă zicând-o: canapeaua turcoaz arată minunat!

Voi ce credeți despre noul look al acestui living?

foto: designlovefest

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *