Home tour – Apartament colorat, cu detalii jucăușe

decorette-apartament-colorat

De vreți culoare în casă dar nu prin schimbări majore, acordați atenție detaliilor din acest apartament și sigur veți găsi idei bune de preluat sau adaptat. Mie îmi surâd cele din bucătărie. Îmi plac mult conservele și cutiile de metal folosite pentru a satisface diverse necesități. De exemplu, converva din geam în care stă bine-mersi o plăntuță.

decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorette-apartament-colorat decorade-with-recycled-accssories8 decorade-with-recycled-accssories9 decorade-with-recycled-accssories10 decorade-with-recycled-accssories11 decorade-with-recycled-accssories12

Cred că vara este cel mai ușor să colorăm casa. Nu doar pentru că se găsesc multe flori pe care nu trebuie să dăm o avere și prin care se pot introduce cel mai ușor pete de culoare dar și cheful de culori parcă e la niveluri mai înalte decât iarna. Deh, iarna nu-i ca vara…Bucurați-vă de culori, deci!

via cdn.homedit

Comments

comments

One thought on “Home tour – Apartament colorat, cu detalii jucăușe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *